Ce promoţii au companiile de asigurare la RCA

Ce promoţii au companiile de asigurare la RCA

Chiar dacă poliţa de asigurare obligatorie a autoturismului este mai scumpă decât în 2010, companiile din piaţă încearcă să atragă clienţi cu diverse oferte şi chiar tombole.

Poliţa obligatorie de asigurare a maşinii este mai scumpă cu aproximativ 15% anul acesta decât în 2010. Lupta ofertelor a început deja între marii asigurători, care anunţă reduceri la diferite produse facultative.

De exemplu, Generali are în această perioadă o campanie în care toţi proprietarii auto care au copii minori beneficiază de tarife speciale, la care se adaugă reduceri de până la 25% la încheierea unei poliţe RCA până în februarie. Persoanele care încheie asigurări RCA în perioada campaniei pot câştiga marele premiu, o vacanţă la Disneyland Paris pentru toată familia. "Având un portofoliu complet de asigurări, le putem oferi clienţilor RCA reduceri de până la 30% pentru alte produse de asigurare", a declarat Adrian Marin, director general adjunct Generali Asigurări.

Reduceri la alte produse

Ne puteți urmări și pe Google News

Dacă veţi încheia asigurarea auto la Uniqa Asigurări veţi avea reduceri de până la 35% la unele produse de asigurare facultativă (poliţa "Locuinţă&Protecţie" şi asigurarea de accidente de persoane "Integritate&Încredere"). Dacă veţi încheia şi o asigurare obligatorie a casei, veţi primi şi o reducere de 15% la RCA.

La Allianz Ţiriac, până pe 31 ianuarie, puteţi încheia o asigurare RCA pentru un an şi aveţi o reducere de 15%. Oferta e valabilă doar pentru persoanele fizice.

Astra Asigurări şi-a afişat pe site preţurile pentru RCA din 2011. Pentru un autovehicul cu o capacitate cilindrică de până la 1.400 cmc, persoanele fizice vor plăti 408 lei pentru o asigurare obligatorie pe 12 luni. 528 de lei vor plăti proprietarii de maşini cu motoare de până în 1.600 cmc, iar cei care au maşini cu motoare cu capacitate de până la 1.800 cmc vor da 576 lei.

Şi reprezentanţii Ardaf spun că viitorii clienţi care încheie o poliţă la ei vor avea reduceri, cum ar fi la prima de asigurare CASCO, în cazul plăţii anticipate şi integrale a primei.

BCR Asigurări şi BCR vând, de câteva zile, primul RCA cu plata în şase rate şi dobândă 0% clienţilor care plătesc cu cardul de credit BCR. Plata cu cardul nu se poate face decât în anumite sucursale. Lista acestora este afişată pe site-ul companiei. În plus, clienţii vor putea primi, din partea BCR Asigurări, un GPS prin tragere la sorţi. Oferta este valabilă până la finele lunii ianuarie 2011.