Bacteria E.Coli a fost descoperită în mai multe mezeluri care erau pregătite să fie puse în vânzare, în județul Timiș.
Verificările efectuate în ultima perioadă au scos la iveală mai multe probleme în abatoarele din judeţul Timiș, la carnea de oaie, dar şi la un supermarket, în carnea măcinată de vită. Conform datelor prezentate de Autoritatea Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), au fost descoperite 69 de probe cu bacteria E. Coli, dintr-un total de 1.484, prelevate în perioada de 16 mai – 30 decembrie 2016. Aceste probe au fost recoltate din abatoare, magazine alimentare, carmangerii, supermarketuri și dozatoare de lapte. Opt probe positive au fost descoperite în Timiș. Au fost descoperite mai multe probleme în abatoare, la probelele prelevate din carnea de oaie prelucrată. De asemenea, a existat un caz într-un supermarket, unde bacteria a fost găsită în carnea de vită măcinată.