Fostul mare internațional român tânjește azi după o mașină pe care a condus-o în anii trecuți. Este vorba despre un model de Bentley, varianta lux. GT Continental Coupe poate depăși lejer 200.000 de euro, în funcție de dotări!

„O mașină care mie îmi place, dar mă gândesc că nu e ok pentru România, este Bentley GT Continental Coupe. Mi se pare «too much» pentru România, mă gândesc și la imaginea mea, dar și că nici străzi cum ar trebui nu avem. Trebuie să îmi măsor fiecare cuvânt că, după, spuneți că mă iau de Primărie”, a declarat Mutu pentru prosport.ro.

Ce l-a „vrăjit” pe Adrian Mutu la acest model de Bentley? Totul, zice „Briliantul”: „Mi-a plăcut pentru că era neagră înauntru, cu piele și nu avea lemn, avea un carbon, făcută sport. Îndeplinea toate cerințele mele – era confortabilă, sigură, solidă, puternică, înăuntru lux, deci tot ce vrei”.

Totuși, pentru drumurile din România, Adrian Mutu preferă un alt autoturism. „Până când o să avem străzile care trebuie și nivelul de trai o să fie mai crescut, pentru ce e acum în România, un Audi Q8 e perfect”.

Altfel, fiindcă a jucat la un nivel foarte ridicat în Premier League și cunoaște Anglia, Adrian Mutu spune ce mașină britanică i s-ar potrivi: „Dacă ar fi să aleg între Rolls-Royce și Bentley, mi-aș lua Bentley, pentru că Rolls-Royceul mi se pare ditamai trenul”.