Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce mai vând contrabandiștii din Constanța. Țigări cu deșeuri din hârtie, nu cu tutun
Ce mai vând contrabandiștii din Constanța. Țigări cu deșeuri din hârtie, nu cu tutun

Ce mai vând contrabandiștii din Constanța. Țigări cu deșeuri din hârtie, nu cu tutun

Poliția Locală Constanța a descoperit o nouă metodă de contrabandă, țigări care în loc de tutu conțin deșeuri din hârtie sau cartoane folosite la ambalarea unor produse. Polițiștii locali recomandă cetățenilor să nu mai cumpere țigări de la comercianții ambulanți, riscă să fie păcăliți.

Direcția Poliției Locale Constanța susține că deși s-a constatat o reducere a fenomenului strada neautorizat a descoperit o nouă metodă prin care cumpărătorilor li se oferă cartoane atent sigilate, care nu conțin pachete cu țigări. Ultimul exemplu este de ieri când polițiștii locali au avut o acțiune de control în piața Tomis 3. De obicei, la vederea oamenilor în uniformă, contrabandiștii o iau la fugă.  

Așa se face că, polițiștii locali au găsit abandonate, pe domeniul public câteva cartoane sigilate, având inscripția unei mărci de produse din tutun. La desfacerea acestora  s-a constatat că în loc de pachete cu țigări se aflau resturi din materiale din hârtie folosite la ambalarea unor produse. Poliția locală recomandă să nu mai cumpere țigări de la comercianții ambulanți, deși pretul mai mic îi încântă, spune purtătorul de cuvânt al Direcției Generale Poliția Locală Constanța, Valentina Chiriță.