Ce mai face Bobby din Dallas? | VIDEO

Ce mai face Bobby din Dallas? | VIDEO

În primul rând a mai îmbătrânit. Patrick Duffy alias Bobby Ewing din celebrul serial Dallas împlinește astăzi 63 de ani!

Pare incredibil, mai ales pentru admiratorii săi (mai ales admiratoarele) care încă nu se pot obișnui cu ideea că nu mai este ”Bobby cel tânăr” de altădată.

Păpuși, cărți, filme

Când nu este implicat în diverse proiecte, de la sine înțeles artistice, Patrick Duffy se relaxează acasă, în Oregon, alături de soţia Carlyn Duffy (cu care e însurat din 1974 şi care are cu 10 ani mai mult decât el) şi de cei doi copii, Padraic Terrence (37 de ani) şi Conor Frederick (32 de ani).

Ne puteți urmări și pe Google News

Ceea ce puțină lume știe este faptul că celebritatea lui Patrick Duffy în SUA se mai datorează, printre altele, unui lucru neașteptat: are o colecţie impresionantă de păpuşi şi cărţi pentru copii! În plus, mulți sunt cei care își mai aduc aminte de calitățile de cântăreț  ale lui Patrick, sau de ”unduirile” sale din alt serial care i-a adus succes, și anume ”Omul din Atlantis”.

În rest, actorul a povestit, la un Festival de Televiziune de la Monaco, că vrea ca familia lui să fie mândră de rolurile pe care le alege.El spune că se simte cel mai bine în sânul familiei şi nu pe covorul roşu, deşi are încă mult de lucru, deoarece promovează ”proiectele” în care a fost cooptat: continuarea la „Dallas” şi serialul „Dragoste şi putere”. <iframe width="620" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/UvinAPPfyAQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="620" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/NEUoKxAybdw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>