Presa tabloidă a relatat că actorul suferea de o depresie cruntă, pe care o avea de mai mulţi ani.

De asemenea, s-a mai spus că acesta ar fi avut probleme financiare foarte mari, fiind cunoscuze împrumuturile pe care le cerea diverşilor prieteni din showbiz. Unii au spus ajunsese atât de rău încât făcea reclamă unor restaurante pentru a primi o masă caldă în fiecare zi.

Este clar că financiar nu stătea deloc bine, mai ales dacă ţinem cont de suma pe care Costin Mărculescu o avea de plătit la întreţinere, peste 12.000 lei… Dar ceea ce i-a cauzat marea criză interioară a fost o relaţie eşuată cu o femeie pe care a crezut-o jumătate vieţii sale.

Cel puţin asta susţin jurnaliştii de la cancan.ro, ale căror surse au scos la suprafaţă povestea în urma căruia a început depresia lui Costin Mărculescu.

cancan.ro a aflat motivul pentru care Costin Mărculescu era în depresie. Potrivit unor surse, actorul nu și-a revenit după ce a fost părăsit de ultima iubită, iar faptul că aceasta s-a măritat la scurt timp după ce s-a despărțit de el l-a devastat total.

Costin Mărculescu a fost descoperit fără suflare în noaptea de miercuri spre joi, după un anunț la 112. El a fost descoperit de polițiști și de pompieri în cadă. Era mort de câteva zile. În ultima perioadă a vieții, actorul era de nerecunoscut.

Nu și-a revenit deloc după ce a fost părăsit de C.C,, fost model, în prezent actriță. Cei doi au format un cuplu timp de trei ani. Anul trecut, tânăra l-a părăsit. Și, la scurt timp, mai exact în septembrie 2019, s-a măritat cu un alt bărbat.

Ulterior, Costin Mărculescu ar fi intrat în depresie. Nimeni nu l-a mai putut ajuta să depășească șocul despărțirii de C.C., la care ținea enorm. Până să înceapă relația cu Costin Mărculescu, actrița a avut o legătură cu un tânăr originar din Focșani, timp de aproximativ un an.”