"Îţi mulţumim că ai furat camionul de jucărie al băieţelului nostru". Ce i-a scris mama unui băieţel hoţului care i-a furat jucaria preferată

"Îţi mulţumim că ai furat camionul de jucărie al băieţelului nostru". Ce i-a scris mama unui băieţel hoţului care i-a furat jucaria preferată

Un băieţel în vârtă de 7 ani i-a adresat un mesaj celui care i-a furat jucăria preferată, pe care o lăsase în curtea casei.

Respectiv, un camion de jucărie, care urma să fie folosit într-un proiect caritabil la care micutul ţinea foarte mult, notează The Sun. William O'Brian a muncit timp de 6 săptămâni ca să strângă cele 60 de lire necesare pentru cumpărarea camionului. William O'Brian şi mama lui au vrut să îl umilească pe hoţ şi au scris mesajul pe o pancartă mare, pe care au pus-o în curtea casei, unde a avut loc furtul. Iată mai jos ce scrie în mesajul adresat hoţului, mesaj care, speră William, îl va convinge pe acesta să îi aducă înapoi jucăria.

Sigur poţi şi tu

"Către hoţul nostru: Vrem doar să îţi mulţumim că ai furat camionul de jucărie al băieţelului nostru! El a strâns bani timp de 6 săptămâni, făcând diferite munci pentru familia lui. Este foarte, foarte supărat! Şi borcanele pe care le-ai furat au fost donate de vecinii nostri darnici. Acum nu le mai putem folosi în proiectul caritabil şi peste 100 de copii vor avea de pierdut! Data viitoare când vei mai dori un camion de jucarie, (ştiu că este ceva dificil) încearcă să strângi bani! Dacă băiatul meu de 7 ani poate face asta, sigur poţi şi tu. Dar dacă nu poţi, vino la mine şi îţi dau eu bani ca să cumperi". Familia lui William nu a reclamat încă furtul la poliţie, pentru că speră că jucăria va fi înapoiată. La fel şi borcanele, care urmau să fie folosite pentru fabricarea unor lanterne, în cadrul paradei de Craciun.

Ne puteți urmări și pe Google News