Ce faceţi dacă vă prinde weekend-ul prin Tokyo

Ce faceţi dacă vă prinde weekend-ul prin Tokyo

Dacă sunteţi norocoşii "posesori" ai unui asemenea weekend, primul pe listă este shopping-ul.

Însă, până la cumpărături merită puţină atenţie Templul din Asakusa (sau Templul shogunilor), locul unde puteţi admira spectaculăşi luptători de sumo. Prin preajma Templului se află una dintre cele mai ieftine zone de shopping din oraş.

Chimonouri, încălţăminte tradiţională, jucării, dulciuri, toate se afişează aici, în stil japonez şi la preţuri acceptabile. După oboseala produsă de febra cumpărăturilor, nu poate fi ratată o seară în Kabuki-cho, zona de distracţie preferată a japonezilor.

Cât aţi fi de înnebuniţi după Tokyo nu puteţi petrece nopţi albe pe aici decât dacă aveţi buzunarul bine garnisit pentru invazia de cluburi şi restaurante. Oricât v-ar fi obosit hoinăreala de sâmbătă, nu vă lăsaţi impresionaţi de ciudatele hoteluri-capsulă pe care le veţi găsi în zona Kabuki. Odihniţi-vă bine, şi în hoteluri normale, deoarece vă aşteaptă o duminică intensă: în partea oraşului numită Harajuku se adună celebrele Harajuku girls şi le pozează turiştilor în hainele lor pline de fantezie, inventate de ele şi făcute celebre în întreaga lume de Gwen Stefani.

Ne puteți urmări și pe Google News

<iframe width="620" height="345" src="http://www.youtube.com/embed/Z49K6FzfptI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>