Evenimentul Zilei > Social > Ce facem în weekend? Cele mai tari evenimente din București
Ce facem în weekend? Cele mai tari evenimente din București

Ce facem în weekend? Cele mai tari evenimente din București

Alexandra Ungureanu este pe val și totul devine pentru ea ‘Atât de Ușor'. După ce în urmă cu doar câteva săptămâni Soundland, noul proiect KAZIBO Music, și Alexandra lansau „Atât de Uşor“ – o piesă misterioasă, romantică, în care se întrepătrund mai multe stiluri muzicale şi interpretată în colaborare artista dezvăluie o nouă surpriză. Concertul pe care îl va susţine este o ocazie extraordinară atât pentru Alexandra Ungureanu de a oferi o prestaţie ca la carte, dar şi pentru publicul prezent la eveniment să asculte muzică de calitate, multe alte voci bune şi puternice şi să savureze o atmosferă excelentă.

În plus, Alexandra şi-a dorit enorm ca Soundland să îi fie alături pe scena din TRUE Club şi nu a stat pe gânduri atunci când le-a lansat invitaţia. Muzică live, voci care îţi vor electriza simţurile, voie bună şi ropote de aplauze – pregăteşte-te să ai parte de toate acestea într-o singură seară trăită la intensitate maximă – concertul Alexandrei Ungureanu.

 

Ca un fel de teaser al evenimentului pe care cu siguranţă abia îl aştepţi, află şi că alte nume pe care le iubeşti din industria muzicală de la noi vor fi prezente, cu aceeaşi ocazie şi îşi vor aştepta nerăbdătoare rândul la microfon. Printre invitaţii speciali pe care Alexandra Ungureanu îi va întâmpina se numără Doru Todoruţ, Claudia Pavel, Shift şi Boier Bibescu.

 

E clar! Petrecerea cu muzică bună, bună de tot va fi în toi în această seară, vineri 3 iulie în Club True.

 
  • SÂMBĂTĂ ȘI DUMINICĂ SUNT ZILELE PRIETENIEI ÎN PIAȚA CONSTITUȚIEI
 
 

După două ediții de succes, continuă și anul acesta sărbătoarea prieteniei cu 12 zile pline de muzică bună, distracție și multe surprize, în 6 orașe din țară. A treia ediție a Zilelor Prieteniei Bergenbier debutează cu un concert spectaculos pe 4 iulie, la București, în Piața Constituției, continuând în același ritm și în următoarele 5 orașe: Iași (11-12 iulie, Palatul Culturii), Cluj-Napoca (18-19 iulie, Piața Unirii), Brașov (25-26 iulie, Piața Sfatului), Craiova (1-2 august, Piața Mihai Viteazul) și Constanța (15-16 august, Plaja Modern).

După cum ne-a obișnuit deja,  pe scena Zilelor Prieteniei cele mai importante trupe din muzica românească. Experiența acestei veri se trăiește pe ritmuri de rock, punk, hip-hop, alternative, electro, ska și punk-rock. Astfel, în fiecare oraș în care seria de concerte ajunge, pasionații de muzică îi vor putea vedea live pe Vița de Vie, Șuie Paparude, Zdob și Zdub, R.O.A. Coma, Zob, C.T.C, E.M.I.L, Ska-nk și alte 15 trupe prietene.

În 2013 seria de evenimente a adunat aproape 150.000 de prieteni în 5 orașe din țară, iar în 2014 peste 250.000 de prieteni au fost alături de noi la cele 10 concerte organizate. 

 

Printre trupele deja consacrate pe scena Zilelor Prieteniei, vara aceasta ni se alătură băieții de la Zdob și Zdub. Roman Iagupov împreună cu membrii trupei vor interpreta piese cunoscute ca Moldovenii s-au născut, Dj Vasile, Țiganii și OZN-ul, Bună dimineața sau Everybody în Casa Mare. 

Pe 4 și 5 iulie așteptăm toți fanii trupelor în Piața Constituției din București pentru a da startul ediției a treia a Zilelor Prieteniei Bergenbier și unei veri pline de muzică care se va încheia pe 16 august, pe plaja Modern din Constanța. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: