Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce făceau părinții români cu copiii? Pedofilii americani plăteau bani grei ca să asiste
Ce făceau părinții români cu copiii? Pedofilii americani plăteau bani grei ca să asiste

Ce făceau părinții români cu copiii? Pedofilii americani plăteau bani grei ca să asiste

Caz șocant în România. Mai mulți părinți se filmau alături de copii în ipostaze indecente, totul spre deliciul pedofililor din America, care le trimiteau bani grei.

Zeci de părinți români sunt suspectați de procurori că s-au filmat în ipostaze indecente alături de copiii lor, iar în acest fel incalificabil au primit bani de la pedofili străini, scrie Stirileprotv.

În cadrul sesiunilor transmise în direct pe internet au apărut inclusiv prunci nevinovați de câteva luni. Mai multe persoane au fost trimise deja în judecată.

Alți indivizi bănuiți că au legătură cu povestea au fost ridicați și duși la audieri.

Operațiunea de amploare a procurorilor DIICOT a pornit după ce o femeie a fost descoperită că își abuza bebelușul de 4 luni, iar o alta s-a filmat împreună cu cei doi copii ai ei, o fetiță de 1 an și un băiat de 3.

În ambele situații, clienții erau americani.

Se întâmpla în urmă cu 3 ani iar poveștile tulburătoare au fost prezentate pe larg la știrile Pro TV. De atunci, procurorii români ajutați de Europol și FBI au mers pe fir.

Oamenii legii au descoperit că pedofili de pe tot globul erau abonați la aceste show-uri înspăimântătoare furnizate de români.

Este vorba despre cel puțin 26 bărbați din Statele Unite, Marea Britanie, Franța, Nouă Zeelandă, Olanda, Canada și Belgia.

Urmărindu-le tranzacțiile financiare, autoritățile au reușit să le ia urma.

Inițial, au identificat 23 de așa-ziși actori, părinți și complicii lor. Au fost ridicați din Giurgiu, Prahova, Galați, Brăila, București, Olt, Iași și trimiși în judecată.

„Din cercetări a reieșit că în perioada 2014-2018 cei în cauză ar fi purtat prin intermediul unei aplicații mai multe conversații, cu mai multe persoane, cetățeni străini. Aceștia s-au angajat în mai multe sesiuni video-audio în direct, în timp ce și-ar fi exploatat sexual copiii minori, în schimbul unor sume de bani ce au fost transmise prin serviciile de transfer rapid de monedă”, se arată în comunicatul Inspectoratului General al Poliției Române.