Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis un nou mesaj pe rețelele de socializare, pornind de la un joc de cuvinte construit în jurul numelui său.

„În spatele unui bărbat puternic stă FIREA unei femei”, stă scris în imaginea pe care a postat-o actualul Primar General.

Alături de imaginea cu mesajul respectiv, Gabriela Firea adaugă un citat pe care i l-a atribuit filosofului german Immanuel Kant.

„Și.. numai împreuna, bărbatul și femeia, formează omul complet (Kant)”, a mai scris Gabriela Firea.

În urmă cu aproxiamtiv o săptămână, tot într-o postare pe Facebook, Gabriela Firea și-a lansat viitorul slogan electoral cu care intenționează să participe la viitoarele alegeri pentru Primăria Generală. Acesta este un acronim format din primele litere ale numelui său „FIREA – Forţa. Iubire. Realitate. Eficienţă. Adevăr – oamenilor”.

Sloganul a fost însoțit de un mesaj prin care actualul primar general și-a prezentat opinia în legătură cu alianțele care se fac în această perioadă pe scena politică. În opinia sa, esențial este ca politicienii să păstreze legătura cu oamenii și să le înțeleagă problemele și nevoile cu care se confruntă.

„Esenţialul îl reprezintă oamenii. Viaţa lor. Trăirile lor. Nevoile lor. Problemele şi îngrijorările lor. Ce îi bucură, ce speră, ce aşteaptă. Ce iubesc, ce nu. De aceea, le răspund aici şi definitiv tuturor celor care mă întreabă: dumneavoastră cu cine va aliaţi, că să câştigaţi? Mă aliez doar cu oamenii! Este singură legătură care contează! Singură care merită orice efort, orice sacrificiu”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

În acest context, Gabriela Firea a precizat că este de 30 de ani alături de oameni, de bucureșteni, iar nu de politicieni.

„Repet, îmi doresc o singură alianţa, că şi până acum. Nu umblu după alianţe electorale care pun interesul politic mai presus de interesul oamenilor. Pe cei care gândesc la fel îi aştept lângă mine. Să fim împreună Alianţa: FIREA pentru OAMENI! FIREA OAMENILOR”, a mai scris Firea.