Și Alida Moise, șefa secției ATI de la Spitalul Dimitrie Gerota, anunțată ca decedată printr-o postare a fostului ministru Vlad Voiculescu, a ieșit din comă. Profesorii fiilor ei spun că s-au rugat fierbinte la Dumnezeu ”pentru un om al lui Dumnezeu, credincios și cu frica LUI”.

Singurul care a avut curaj să iasă și să infirme știrea despre așa-zisul deces al medicului Alida Moise a fost Raed Arafat. Tot el a mai corectat sau a confirmat și alte știri venite către presă ”pe surse”, informații care nu puteau fi trecute cu vederea de către jurnaliști, dar care aveau nevoie și de o confirmare sau infirmare oficială.

Cu toții am avut mărturii că medicii și asistentele primesc amenințări cu sancțiuni dacă vorbesc cu presa despre ce se întâmplă în spitale. Nu știm de ce s-a acționat așa, dar secretomania a existat și există. Nici despre starea doctoriței Moise nu s-a transmis nimic oficial.

Unul dintre profesorii copiilor doctoriței (nu am să-i dau numele fiindcă nu am acceptul lui) a conceput un text emoționant, adresat colegilor săi. A simțit că trebuie să facă un gest umanitar, să se implice și ei cu ceva. Cu ce pot: cu Rugăciuni adresate lui Dumnezeu pentru salvarea unei mame!

Hristos în mijlocul nostru, dragi colegi!

Sunt prof. L. A.

Am o mare rugăminte la dumneavoastră.

Poate ați auzit la TV, dacă urmăriți, dacă nu, din mesaje transmise pe whatssap, știrea cum ca medicul Alida Moise șeful secției de ATI de la Gerota este într-o stare critică din cauza îmbolnăvirii cu Coronavirus.

Rugămintea mea este, dacă puteți să vă rugați, să puneți și voi genunchii la rugăciune, pentru dânsa.

Vreau să înțelegeți de ce vă spun asta.

Este mama celor 2 elevi ai mei, doi băieți extraordinari, (cls a 6 și a 7), băieți de 10 pe linie, și reprezentantul părinților în Consiliul de Administrație al școlii și un apărător al orei de religie. Mereu interacționam cu dânsa, când venea la școală. 

Este un om al lui Dumnezeu, credincios și  cu frica Lui, dar foarte capabil și săritor. 

Sunt într-o stare de șoc…

Știu că unde sunt 2 sau 3 adunați în numele Domnului, acolo este și El, de aceea vă cer asta.

Iertare din toată inima!”.

Mesajul său a pornit pe toate canalele către cât mai mulți oameni care cred în forța medicilor, dar și în Lucrarea lui Dumnezeu. Iar acum, dr. Alida Moise, internată la ”Matei Balș”, a trecut de marele hop. Nu mai este intubată, iar primul test COVID a ieșit negativ. Speră ca în curând să plece acasă, la copiii săi.

Dar bărbatul care a îmbolnăvit-o, pe ea și încă vreo 22 de cadre medicale și a închis un spital….

Ce face fostul șef de Poliție, dar și dosarul său de la Parchet

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE