Dan Bordeianu s-a bucurat de un succes formidabil datorită rolurilor din „Numai iubirea” și „Lacrimi de iubire.” Cu toate astea, actorul a dispărut din lumina reflectoarelor și s-a mutat la țară, departe de aglomerație. El s-a orientat și către o altă meserie.
Dan Bordeianu (47 de ani) a devenit cunoscut datorită rolurilor din telenovelele românești, de la începutul anilor 2000, „Numai iubirea” și „Lacrimi de iubire”. Cu toate astea, el a renunțat la faimă și s-a mutat la țară împreună cu soția și cele două fiice. În prezent, fostul partener al Adelei Popescu locuiește în Brănești, în casa în care a stat și tatăl lui, dar vine și în Capitală pentru spectacolele pe care le are la Teatrul Nottara.
Dan Bordeianu a povestit că nu regretă că s-a mutat în Brănești și că vrea să renoveze casa în care a locuit tatăl lui.
„Cu fabuloasa mea soţie, Teodora, cu magnifica mea fiică, Maria, cu cea mai relaxată fiinţă de pe pământ, motanul Ariel – şi el salvat de la moarte precum lemnele mele. Îmi place casa noastră de la Brăneşti. A fost iniţial construită de tata, între 1980 şi 1990. Încet, piatră cu piatră. Tata s-a stins în 1997, dar eu am refuzat să o vindem, chiar dacă sora mea şi mama parcă asta voiau. Simţeam că rămăsesem bărbatul din familie, că trebuia să am grijă de ele, dar nu am vrut să vând.
Cu banii de student am început să renovez casa, iar când lucram în televiziune, chiar mi-a mers mai bine şi am putut să o pun la punct. Apoi am hotărât să mă mut în ea, am mărit-o treptat, m-am jucat cu arhitectura, cu designul, iar azi încă tot nu mă satur să mă uit în jur şi să mă minunez. Îmi place. Sunt foarte norocos”, a mărturisit Dan Bordeianu, potrivit Cancan.
Dan Bordeianu vinde piese de mobilier unicat
Fostul iubit al Adelei Popescu creează și vinde piese de mobilier unicat. Acesta a mai mărturisit că și-a găsit și o altă pasiune, grădinăritul.
„Ritmul se schimbă, liniștea interioară se schimbă. La țară, nu te mai uiți mai întâi pe telefonul mobil să vezi dacă plouă, sigur că fac și eu asta, dar înainte să o fac mă uit la cer. Statul la țară îți oferă mai mult timp să te asculți pe tine și te ajută să te raportezi continuu la frunză, la vânt, la soare, la nori. E un lucru bun că sunt mai conectat nu neapărat cu natura, ci cu prezentul”, a mai spus Dan Bordeianu.