Evenimentul Zilei > Social > Ce despăgubire a plătit Omniasig după decesul Aurei Ion, în urma accidentului aviatic din Munţii Apuseni
Ce despăgubire a plătit Omniasig după decesul Aurei Ion, în urma accidentului aviatic din Munţii Apuseni

Ce despăgubire a plătit Omniasig după decesul Aurei Ion, în urma accidentului aviatic din Munţii Apuseni

Compania Omniasig Vienna Insurance Group a anunţat, astăzi, că a achitat despăgubirea pentru decesul studentei Aura Ion, îin tragicul accident aviatic din Munţii Apuseni, din 20 ianuarie 2014.

Plata a fost realizată în baza poliţei de asigurare de accidente a personalului navigant şi a pasagerilor, deţinută de Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă, potrivit Agerpres.

Plata despăgubirii cuvenite, conform sumelor asigurate prevăzute în poliţa de asigurare în vigoare la momentul accidentului, s-a făcut imediat după ce toate documentele de succesiune necesare au fost depuse la dosar de către moştenitorii legali ai Aurei Ion, a mai precizat Omniasig.

OMNIASIG ar fi platit familiei Aura Ion despagubiri în valoare de 287.500 de euro.

Ca urmare a aceluiasi accident aviatic, Omniasig VIG a efectuat în luna mai a anului trecut plata despăgubirii cuvenite conform poliţei de asigurare şi pentru decesul pilotului Adrian Iovan.

Pe 20 ianuarie, un avion de tip Britten – Norman Islander (BN 2) cu şapte persoane la bord s-a prăbusit intr-o zona împădurită din Apuseni, în zona Vârfului Petreasa, la peste 1.200 de metri altitudine. Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion şi-au pierdut viaţa în acel accident.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: