Ce ciudăţenii mai fură oamenii când pleacă din hotel

Ce ciudăţenii mai fură oamenii când pleacă din hotel

Este cunoscut faptul că multe persoane, după ce dorm o noapte la hotel, simt nevoia să ia o "amintire" cu ei. Se pare că unii nu se mulţumesc cu săpunul, scrumiera, prosopul şi nici măcar cu halatul de baie.

Un lanţ hotelier a hotărât să facă publice două furturi de-a dreptul incredibile. În primul caz prezentat, oaspeţii au reuşit la plecare să ia o parte din decor. Mai exact, este vorba despre o armură de cavaler menită să dea o anumită atmosferă hotelului. În cel de-al doilea caz situaţia a fost chiar mai spectaculoasă: clientul a plecat cu tot ce a găsit în cameră, mai puţin patul.

Best Western Hotels au anunţat că au mai avut clienţi care au plecat cu plantele decorative pe care hotelul le avea în grădina interioară şi chiar bucăţi din gazonul cu iarbă.

În prezent, la modă este furtul de decoraţiuni de Crăciun sau chiar a tablourilor care înfăţişează scene cu Naşterea lui Iisus. Best Western Hotels dispun de 270 de hoteluri în Statele Unite.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Doar ocazional am avut astfel de clienţi, majoritatea fiind oameni oneşti", a declarat Tim Wade, un reprezentant al lanţului hotelier, pentru DailyMail.