Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce băuturi tari preferă românii de Sărbători (P)
Ce băuturi tari preferă românii de Sărbători (P)

Ce băuturi tari preferă românii de Sărbători (P)

Crăciunul și Revelionul se sărbătoresc la români ca nicăieri în altă parte. Deși fiecare țară are tradițiile sale și frumusețea lor specifică, un român parcă nu simte Sărbătorile de iarnă fără preparatele și băuturile tradiționale pe masă.

Tăria, nelipsită de pe masa românilor

Și dacă nu ești un împătimit al tradițiilor de sărbători, este imposibil să nu fi stat la o masă la care se servesc șorici, tobă, piftie și alte aperitive alături de o țuică parfumată și cu gust bogat de prune sau alte fructe, rece sau chiar fiartă, atunci când este foarte frig afară. Alții preferă pălinca tradițională, obținută fie din prune, fie din alte fructe parfumate, sau chiar o vodka de calitate, pură sau aromată. 

Mulți nu ar spune nu nici unui pahar de whisky sau coniac plin de savoare, dar nici unei vișinate tradiționale de calitate sau unui lichior care unge sufletul și răsfață și cele mai pretențioase papile gustative.

Fie că organizezi o petrecere restrânsă de Crăciun sau de Revelion, fie că petreci în familie, băuturile tradiționale nu ar trebui să lipsească de lângă preparatele deosebite pregătite de sărbători.

Comandă online băuturile pentru mesele festive

Cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice a pregătit o ofertă bogată de băuturi tari, potrivite pentru a fi oferite invitaților, dar și pentru a fi făcute cadou unor persoane dragi, care le-ar aprecia. 

Printre produsele din ofertă se regăsesc sortimente tradiționale precum rachiu, afinată, caisată, căpșunată, țuică din diferite fructe, pălincă, dar și băuturi tari originare din țări străine. Consultă și oferta bogată de vinuri pentru a alege sortimente pentru toate gusturile și bugetele și pe cea de șampanie sau vin spumant, pentru noaptea de Revelion.

Dacă dorești să îți surprinzi invitații cu cocktailuri deosebite de sărbători te poți aproviziona din timp cu ingredientele ideale, iar produsele comandate vor ajunge la tine în cel mult două zile lucrătoare.

Pe lângă avantajul de a nu face cumpărături în locuri aglomerate în aceasta perioadă, poți comanda online și daruri pentru cei dragi. Peste 100 de variante de coșuri-cadou au fost gândite de specialiștii magazinului pentru perioada sărbătorilor de iarnă, iar cele alese vor ajunge direct la destinatari, grație serviciului de livrare la adrese multiple, la cerere prin e-mail.