Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce au în comun o vacă, Justin Bieber şi un chinez | VIDEO
Ce au în comun o vacă, Justin Bieber şi un chinez | VIDEO

Ce au în comun o vacă, Justin Bieber şi un chinez | VIDEO

În doar două zile, un chinez a reuşit să strângă mii de apreciere pe site-urile de video sharing şi reţelele de socializare, pentru modul original în care a ales să interpreteze o melodie a lui Justin Bieber.

Într-o limbă străină Pământului, călărind o vacă, un chinez cu o chitară în braţe s-a gândit să se înregistreze în timp ce interpretează unul dintre hiturile lui Justin Bieber, puştiul american care face furori printre adolescenţii din întreaga lume.

Melodia originală se numeşte „Baby”. Chinezul ştie linia melodică, o cam faultează, iar limba engleză o aproximează doar la refren. Clipul a fost preluat de utilizatorii Youtube de pe Youku.com, un site de video sharing din China şi deja este un viral pe internet.

<iframe width="480" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/QKy2c_pTxRs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.