Evenimentul Zilei > Monden > Ce ascunde fiul Ancăi Țurcașiu?
Ce ascunde fiul Ancăi Țurcașiu?

Ce ascunde fiul Ancăi Țurcașiu?

Radu, băiatul cântăreței, este de nerecunoscut. A înregistrat o melodie cu mama sa, dar acum nu mai vrea să audă de muzică

La aproape 17 ani, Radu, fiul Ancăi Țurcașiu nu mai ascultă de sfaturile părinților. Pentru o scurtă perioadă, tânărul a cochetat cu showbiz-ul și chiar a înregistrat cu mama sa piesa „Hit the Road, Jack”. Cântăreața a dezvăluit, însă, că Radu se îndreaptă acum spre… științele exacte. „E un mix. Eu îl vedeam să facă ceva din domeniul artei, are foarte mult talent. El merge însă pe matematică, logică, perspicacitate. Are toate talentele: cântă, actor, magician, a studiat o grămadă de lucruri. Însă le face doar așa, ca hobby.

După o perioadă mai tensionată cu fiul adolescent, Anca Țurcașiu poate răsufla ușurată. „A crescut și avem altă relație acum. Nu prea cere sfaturi, dar vorbim despre viitor. Încă nu știe ce vrea să facă”, dezvăluie ea. Când vine, însă, vorba despre prietene, buzele îi sunt pecetluite: „Dacă are o prietenă? E secret, nu pot să spun, mă ceartă acasă. Lui nu-i place să apară în presă, să fie cunoscut”. Ea adaugă totuși că Radu îi cere sfatul când vine vorba despre cadouri. „Mereu îmi cere ajutorul. Eu sunt specialistul în cadouri pentru toată familia”. Întrebată dacă-și vede fiul ca fiind romantic, vedeta a răspuns fără ezitare: „Este profund, inteligent. Are o profunzime specială”.

„Am plâns și am suferit”

De curând, Anca Țurcașiu a devenit ambasadorul postului Happy Channel. „Sunt extrem de prinsă și nu prea am timp, dar mi-a plăcut foarte mult proiectul lor cu emisiunea „Dreptul la fericire”.„Mi s-a părut extrem de interesant și de admirat. Mă bucur că se întâmplă și lucruri minunate pe un post de televiziune, că există normalitate, că există iubire și șansa oricui la fericire”, spune cântăreața. Peste necazuri, Anca spune că a trecut cu greu. „M-am ridicat și am mers mai departe. Greu! Am plâns, am suferit, dar te ridici și mergi înainte”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: