Tratamentul Intraceuticals pe bază de oxigen este cunoscut pentru diminuarea semnelor îmbătrânirii, prin hidratarea şi tonifierea pielii. Staruri ca Channing Tatum, Victoria Beckham şi Naomi Campbell folosesc, de asemenea, această maşinărie.
Deţine şase
Potrivit presei, Madonna ar deţine şase astfel de maşinării, care au un preţ de circa 14.200 de dolari fiecare. În concertul de la celebra sală Olympia din capitala Franţei, Madonna a arătat fără cusur, îmbrăcată în piele şi cu o beretă pe cap, într-o atmosferă de Moulin Rouge.
Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

<iframe width="480" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/JpaT-t0U9QE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>