Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce a păţit o tânără GRAVIDĂ, agresată şi fără bani într-un supermarket. Viaţa ei s-a schimbat complet
Ce a păţit o tânără GRAVIDĂ, agresată şi fără bani într-un supermarket. Viaţa ei s-a schimbat complet

Ce a păţit o tânără GRAVIDĂ, agresată şi fără bani într-un supermarket. Viaţa ei s-a schimbat complet

O poveste emotionantă spusă de un martor la un gest pe care rar îl mai putem vedea în lumea modernă, face înconjurul lumii. Protagonista este o tânără gravidă care este ajutată de un străin, într-un moment în care fata avea cel mai mare nevoie de o mână de ajutor. Un gest de omenie care schimbă cu adevărat destinul unui om.

Povestea a fost publicată pe Izismile. Pe scurt, în miez de noapte, dialogul dintre o tânără însărcinată şi casierul de la supermarket atrage atenţia celor care stăteau la rând să îşi achite cumpăraturile. Tânăra, care nu părea a avea mai mult de 20 de ani, era în pijamale şi avea un ochi vânăt.

Autorul poveştii se afla chiar în spatele fetei, iar bunul samaritean s-a dovedit a fi un bărbat necunoscut care urma apoi la rând.

Pe scut, fata fusese dată afară în stradă în plină noapte de prietenul său în mod violent, pentru că individul nu credea că el chiar este tatăl copilului. Mai mult, el retrăsese toţi banii de pe cardurile pe care le avea cuplu, pentru ca tânăra însărcinată să nu se poată folosi de ei.

Ajunsă în stradă, doar cu hainele de pe ea, fata încerca să afle dacă poate face câteva cumpărături pe care să le păstreze în frigiderul unei prietene, sperând că bărbatul să fi lăsat măcat nişte bani în cont.

Auzind dialogul, bunul samaritean i-a dat casierului cardul său ca să achite el acele cumpărături pentru fată. Când tânăra a refuzat spânând că nu are serviciu şi n-ar putea să îi restituie acea sumă, el a insistat explicându-i că şi mama sa a trecut printr-o experintă la fel de dramatică atunci când era însărcinată cu el.
Bărbatul a mai povestit că mama lui nu s-a lăsat învinsă, pentru a avea un acoperiş deaşupra capului şi ce pune pe masă avea două job-uri şi nu a lăsat ca un individ nesigur să îi dicteze destinul.

Mai mult, bărbatul i-a spus tinerei însărcinate că la complexul său de apartamente este nevoie de o recepţionieră şi a chemat-o a doua zi la un interviu pentru acest job, explicându-i că pentru angajaţi, chiria în complex este una preferenţială.

În acest timp casierul a terminat de marcat produsele la casă. Costul total: 459,92 de dolari. Bunul samaritean a venit lângă casier, a introdus pinul, apoi după ce a primut cadru-ul înapoi iar fata primise cumpărăturile a îmbrăţişat-o cu blândeţe.

"Lucrurile pot merge bine. Vino să mă vezi mâine. Sunt om serios", i-a mai spus el.

În finalul povestirii, clientul care a asistat la această frumoasă întâmplare le transmite un mesaj emoţionant: "Domnule, oriunde te afli… trebuie să afli că mi-ai redat speranţa că mai există umanitate. Mulţumesc. Mămică, oriunde eşti, sper că tu şi bebeluşul aveţi o viaţă minunată şi vei găsi pe cineva care să te iubească şi să te respecte aşa cum meriţi. Sper să fi primit acel job, dar judecând după cum vorbea acel om, sunt sigur că aşa s-a întâmplat"

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: