Ce a pățit o polițistă la cârciumă. VIDEO înfiorător, a rupt-o în bătaie!

Ce a pățit o polițistă la cârciumă. VIDEO înfiorător, a rupt-o în bătaie!

După polițiștii băgați în spital în Vâlcea, un nou caz cutremură MAI.

La Alba Iulia, într-un club de noapte, o polițistă aflată în timpul liber a fost bătută într-un local! Întreaga scenă a fost filmată de camerele de supraveghere, iar pe baza imaginilor înregistrate colegii victimei l-au putut reține pe agresor.

Acesta este un interlop periculos, care mai avea dosare penale deschise pe numele său, pentru loviri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Culmea este că, după ce l-au reținut în urma ultimului scandal, polițiștii l-au eliberat pe bătăuș, care va fi cercetat sub control judiciar.

Ne puteți urmări și pe Google News

Interesant este că întreg scandalul a fost semnalat pe Facebook de un tânăr care a susținut că, în realitate, cea care ar fi generat incidentul a fost, de fapt, polițista. Totuși, notează bzi.ro, la scurt timp după, tânărul și-a retras cele spuse, ba a șters și postarea inițială.

Victima interlopului din Alba Iulia este polițistă și lucrează într-o structură secretă a MAI, dar la momentul incidentului se afla în timpul liber. Ea a depus deja plângere împotriva agresorului, care mai este cercetat și în alte trei dosare penale, inclusiv pentru conducere sub influența alcoolului.

Pe imaginile video se poate observa cum interlopul o apucă de păr pe femeie și cu brutalitate o trântește la podea, fără ca cineva din local să intervină.