Evenimentul Zilei > Monden > Ce a fost și ce-a ajuns?! Marele luptător K1 al României joacă în filme pentru…
Ce a fost și ce-a ajuns?! Marele luptător K1 al României joacă în filme pentru…

Ce a fost și ce-a ajuns?! Marele luptător K1 al României joacă în filme pentru…

Cătălin Moroșanu, luptătorul de K1 care a dus România în galele internaționale, s-a decis să facă o schimbare bruscă de carieră.

Astfel, faimosul luptător Cătălin Moroșanu urmează să înfrunte cea mai mare provocare din viața lui.

Chiar dacă pare o schimbare de scenariu mult prea drastică, Moroșanu a depășit etapa în care era un luptător desăvârșit și s-a reorientat spre ceva mai puțin „periculos, potrivit vârstei sale.

Campionul de K1 a decis să joace într-un film pentru copii, lucru pe care nu l-a mai făcut niciodată, neavând experiența din televiziune sau teatru, lucru ce s-ar putea demonstra a fi dificil la început, potrivit  Cancan.

Filmul, cu o audiență destinată de copii cu vârste între 10 și 13 ani, îl întruchipează pe Cătălin Moroșanu drept tatăl unei fetițe răpite, care va face tot ce îi stă în putere pentru a-și recupera fiica. Desigur, pentru a avea o oarecare legătură cu realitatea, acest tată este un fost luptător din Afghanistan.

”Am un proiect. Nu e de televiziune. Am fost cooptat într-un film, făcut pentru copii între 10 şi 13 ani, adică pentru adolescenţi. Joc rolul unui tată, sunt un fost luptător în Afghanistan, fetița mea este răpită și eu trebuie să o găsesc. E un proiect destul de fain pentru mine, e prima dată când joc într-un film. Pentru mine este o premieră şi o provocare, sper să-mi duc misiunea la bun sfârşit”, spune Moroșanu.

Cătălin Moroșanue este conștient că schimbarea este foarte bruscă, iar lipsa de experiență își va spune cuvântul în timpul filmărilor, dar a declarat că are alături numai profesioniști care îl ajută la fiecare pas, pentru ca toate scenele filmate să fie perfecte. Momentan, singura problemă întâlnită este că are figura unui bărbat violent și ar trebui să „mai lucreze la acest capitol”.

Născut pe 30 iunie 1984, la Cotnari, județul Iași, Cătălin Moroșan, zis și ”Fiara din Carpați”, este politician, kickboxer și pugilistprofesionist la categoria grea și fost jucător de rugby.

Și-a făcut debutul în K1 în anul 2007 la competiția de K1 România 2007, luptând împotriva lui Ștefan Leko. Ca kickboxer, el a evoluat în promoțiile Local Kombat, SUPERKOMBAT și K-1 și are victorii notabile asupra lui Gary Goodridge, Freddy Kemayo, Stefan Leko, Mighty Mo, Anderson „Braddock” Silva și Paul Slowinski.