ADEVĂRATA destinaţie a lui Dan Diaconescu. Ce a făcut de fapt în Europa

ADEVĂRATA destinaţie a lui Dan Diaconescu. Ce a făcut de fapt în Europa

Patronul OTV nu s-ar fi întâlnit cu niciun investitor în cele 48 de ore în care a susţinut că a făcut "turul Europei", ci s-a relaxat într-un hotel de fiţe din Nisa.

Ieri, la sosirea pe Aeroportul Otopeni, Dan Diaconescu a susţinut, plin de aplomb în faţa camerelor de televiziune, că în cele 48 de ore în care a fost plecat din ţară a făcut un tur de forţă prin Europa pentru a se întâlni cu diverşi oameni de afaceri, interesaţi de combinatul Oltchim. Diaconescu a susţinut că a fost în Germania, Spania, Franţa, Monaco şi Austria, precizând că e posibil să plece din ţară din nou în cursul serii de miercuri. Potrivit informaţiilor obţinute de jurnaliştii de la România TV, niciuna dintre aceste afirmaţii nu este adevărată, Dan Diaconescu petrecându-şi cele două zile într-un hotel de cinci stele din Nisa.

Astfel, Diaconescu a plecat luni seara către Munchen, oraş ce a fost doar o escală în drumul către celebrul oraş de pe Coasta de Azur, adevărata destinaţie a patronului OTV. Iar la întoarcerea către Bucureşti a avut, de asemenea o escală, de data aceasta la Viena. Şi nici întâlnirile cu diverşi oameni de afaceri nu au avut loc.  Pe de altă parte, tabloidul Libertatea susţine că Dan Diaconescu a fost însoţit în mini-vacanţa de la Nisa de blondă de care nu se desparte în ultima vreme. Mai exact, este vorba despre Diana Voiculescu, directorul OTV, care a încercat ieri, la sosirea pe Otopeni, să se ferească de ochii jurnaliştilor, furişându-se în maşina care îl aştepta pe patronul OTV.  CITIŢI ŞI:

  • Cum a făcut "SUPERSONICUL DD" în 48 de ore ocolul Europei. În seara asta decolează din nou"
  • Dan Diaconescu nu a semnat actele pentru Oltchim: "Este o batjocură de contract!"

Ne puteți urmări și pe Google News