Disperați să niciun utiaj de deszăpezire nu se întrezăprește pe străzi, oamenii au început să se revolte pe Facebook, unde au explicat și care sunt străzile cu cele mai mari probleme, scrie Vranceamedia.ro.
Un caz particular a fost strada Militari, în spatele fostului Laminorul, unde sute de persoane se rugau ca ajutoarele să apară mai repede. Emil Gogu, unul dintre locuitorii acestui cartier a luat inițiativa și a ieșit afară înarmat cu o mașinărie de curățat zăpada, patru litri de benzină și multă răbdare. Ulterior a postat pe Facebook și o fotografie drept dovadă.
“Am reusit sa deszapesesc strada Militari, pe care locuiesc, pe o portiune de 450 metri. Singur. Am consumat doar 4 litri benzina si foarte multa energie. Nu a venit niciun utilaj de la Primarie nici pana la ora asta (n. r. – 20.30). Ruşine “adunăturilor” din Primăria Focsani, cei care au bani pentru artificii, dar nu au motorina pentru deszapezire! Oare de ce plătim taxe si impozite? Ca sa vedem artificii si targuri ale betivilor?! Înţeleg să ne curăţăm trotuarele, parcările dar străzile trebuie să fie curăţate de Primărie. Să le fie ruşine pentru modul în care ne tratează“, a explicat Emi Gongu.

Citește și: