Gina Pistol a întreținut atmosfera la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță! A fost într-o formă de zile mari și a cântat „Se mărită Mona”!
Gina Pistol a fost de neoprit la nunta Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță și-au unit destinele în cadrul unui eveniment grandios, sâmbătă, 5 octombrie 2024.
Palatul snagov a fost locația aleasă de cei doi tineri căsătoriți pentru petrecerea unde invitații s-au distrat și au dansat până la răsăritul soarelui.
Gina Pistol a încins atmosfera pe ringul de dans și a cântat pentru proaspăt căsătoriți.
Oaspeți de seamă la petrecerea de nuntă
De la fericitul eveniment nu au lipsit nume importante din domeniul medical, politică și din showbiz-ul românesc.
Gina Pistol, Smiley și Horia Brenciu au făcut senzație pe ringul de dans, fiind sufletul petrecerii, iar mirii au avut parte de o mulțime de surprize.
Cei trei au reușit să-i facă pe meseni să uite de formalitățile specifice unei nunți cu ștaif. Ei au dansat, au cântat și au încins ringul de dans.
Gina pistol, Horia Brenciu și Smiley au întreținut atmosfera
Gina Pistol s-a ”duelat” cu Maria Buză prin cântec, însă nu oricum, ci acompaniată de Horia Brenciu și Smiley. Gina a întreținut atmosfera iar invitații i-au urmat exemplul. un moment special al petrecerii a fost cântecul trupei Azur, „Se mărită Mona”, interpretat cu emoție de prezentatoarea de la MasterChef România.
Meniul de la Palatul Snagov
Petrecerea de la Palatul Snagov a fost organizată de Monica Bîrlădeanu, care s-a ocupat personal de fiecare detaliu. De la locație, decorațiuni, cadourile pentru invitați, aranjamentele florale până la meniu și tortul mirilor, toate au avut amprenta miresei.
Meniul a avut delicatese, dar și mâncăruri tradiționale românești reinventate. Aceasta este alegerea făcută de Monica Bârlădeanu pentru ocazia specială:
- Starter: ou de găină aromat cu sfeclă, file de somon uscat, cu arome de lămâie și portocale, piept de rață afumat, servit cu dulceață și tomate, salată de crevete cu sos cocktail, tartină cu icre roșii, tartină cu icre negre, terină de ficat de gâscă servită cu dulceață de ceapă, biscuit sărat, trio de brânzeturi și smochine;
- Felul 1 – sturion rumenit (servit cu unt negru, icre de lămâie și cripsy rucola, salată de cus-cus în foaie de orez copt și morcov caramelizat);
- Felul 2 – sarmale în cuib (învelite în frunză de hrean, tei, viță și varză, coapte în cuptor cu mult vin alb sec și borș de casă, servite pe mămăliguță friptă, smântână, costiță și ardei iute);
- Felul 3 – medalion din mușchiuleț de porc în crustă de verdețuri, sos barbeque, cartofi copți în cuptor cu ulei de măsline, și aromați cu rozmari sau pulpă de rață coaptă, servită cu varză roșie călită cu mere și ceapă, salată de castraveți noi, murați, aromați cu mărar și ulei de floarea soarelui.