Cazul Strauss Kahn, parodiat de greci într-un spot publicitar | VIDEO

Cazul Strauss Kahn, parodiat de greci într-un spot publicitar | VIDEO

Scandalul sexual în care este implicat fostul director al FMI, Dominique Strauss-Kahn, a devenit și subiect de spoturi publicitare. Politicianul francez este ironizat de greci într-o reclamă la chipsuri.

Incidentul de la Hotelul Sofitel din New York, în care Strauss-Kahn ar fi agresat sexual o cemeristă de culoare care intrase în cameră pentru a-i face curat, a fost parodiat cu succes în reclama care poate fi văzută pe posturile TV din Grecia, informează astăzi ziarul francez Le Post.

Politicianul francez, aflat în prezent sub supraveghere la domiciliu, la New York, este întruchipat în spot de un comic celebru în Grecia, iar rolul cameristei i-a revenit Vanei Barba, un sex simbol în această țară. În clip, bărbatul este arătat în timp ce iese din baie, în halat, și se repede asupra cameristei pentru a-i smulge din mână un pachet de cipsuri. ”Camerista” se luptă cu ”agresorul” și reușește să păstreze punga  cu cipsuri.

Clipul publicitar i-a amuzat pe greci, mai ales după ce această țară a acuzat FMI de amestec în treburile sale interne în momentul în care Fondul a cerut Atenei să accelereze reforma și privatizările. <iframe src="http://www.youtube.com/embed/ASraVbc2u3Y" width="560" frameborder="0" height="349"></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News