O copilă de numai 10 ani a fost răpită de la locul de joacă de doi indivizi care au dus-o într-un apartament și au violat-o! Cazul cutremurător s-a petrecut în Brăila, duminică seară, informează Antena 3.

Imediat ce s-a întors acasă, micuța i-a povestit mamei ce a păţit. Speriată, femeia și-a luat fiica de mână și au mers la spital, iar acolo medicii au alertat Poliția de cum au aflat despre ce este vorba.

Sesizați, oamenii legii au intervenit prompt și i-au reținut numaidecât pe cei doi pedofili. Din primele verificări, reiese că fetița a fost răpită duminică seară, în jurul orei 18.30. Micuța a fost acostată de doi bărbaţi necunoscuţi, frați, care au dus-o într-o locuinţă din oraș. Acolo, prin violență și constrângere, cei doi indivizi, de 20, respectiv 30 de ani, au obligat-o pe fetiță să întreţină raporturi sexuale cu ei.

Medicii au constatat că minora prezintă mai multe leziuni pe corp, inclusiv la nivelul capului.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru viol și se fac cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila. Informații neconfirmate vorbesc despre o răzbunare în lumea interlopilor din localitate.