Evenimentul ZileiActualitateCazul Caracal pălește în fața acestei monstruozități. Ce au făcut doi dezaxați unei copile

Cazul Caracal pălește în fața acestei monstruozități. Ce au făcut doi dezaxați unei copile

Cazul Caracal pălește în fața acestei monstruozități. Ce au făcut doi dezaxați unei copile
Un nou caz de pedofilie zguduie România.

O copilă de numai 10 ani a fost răpită de la locul de joacă de doi indivizi care au dus-o într-un apartament și au violat-o! Cazul cutremurător s-a petrecut în Brăila, duminică seară, informează Antena 3.

Imediat ce s-a întors acasă, micuța i-a povestit mamei ce a păţit. Speriată, femeia și-a luat fiica de mână și au mers la spital, iar acolo medicii au alertat Poliția de cum au aflat despre ce este vorba.

Sesizați, oamenii legii au intervenit prompt și i-au reținut numaidecât pe cei doi pedofili. Din primele verificări, reiese că fetița a fost răpită duminică seară, în jurul orei 18.30. Micuța a fost acostată de doi bărbaţi necunoscuţi, frați, care au dus-o într-o locuinţă din oraș. Acolo, prin violență și constrângere, cei doi indivizi, de 20, respectiv 30 de ani, au obligat-o pe fetiță să întreţină raporturi sexuale cu ei.

Medicii au constatat că minora prezintă mai multe leziuni pe corp, inclusiv la nivelul capului.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru viol și se fac cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila. Informații neconfirmate vorbesc despre o răzbunare în lumea interlopilor din localitate.


Accesează: