Bărbatul, un martor extrem de important, a fost identificat ca fiind persoana care a dat mai mult de 100 de apeluri pe telefonul lui Dincă, dar şi pe cel al Luizei. Inclusiv în timp ce la acesta în curte se desfăşura percheziţia.  La anchetă a spus că nu-şi mai aduce aminte nici de unde avea numărul Luizei, nici de ce a sunat de mai mult de 100 de ori. A motivat că are mai multe telefoane. De asemenea, spunea, telefoane au şi membrii familiei lui, unele cu numere de Ungaria, aşa că nu-şi mai aduce aminte dacă el sau altcineva a dat aceste apeluri.

Din păcate, mărturia acestui martor extrem de important, nu a fost înregistrată nici audio, nici video. Procurorul nu a făcut-o pe motiv că omul s-a opus. Şi opus a rămas, cu tot cu cele 100 de apeluri. O practică rar întâlnită la un anchetator care vrea să afle adevărul.

Poate cercetarea judecătorească din timpul procesului, sau procurorii care se vor ocupa mai departe de investigaţii, în cazul în care dosarul va fi reîntors la DIICOT, vor lămuri şi această problemă.

De asemenea, în timpul audierii, Dincă a mai recunoscut un lucru important, despre care avocaţii familiilor victimelor au vorbit deja în timpul anchetei. Acum, inculpatul l-a confirmat ca adevărat. Anume că depoziţiile nu au fost date în faţa procurorului, cu avocaţii de faţă, ci le-a scris singur, în celulă. Şi cu ele în mânuţă, frumos caligrafiate, s-a prezentat la interogatoriu şi au fost puse la dosar.

Dincă a acuzat anchetatorii că i-au mâncat banii

O altă acuzaţie, uşor hilară, dar care trebuie totuşi verificată, a făcut-o Gheorghe Dincă atunci când a aflat la ce sumă se ridică cheltuielile de judecată şi că această sumă considerabilă  va trebui să o plătească el. „Monstrul din Caracal” a izbucnit atunci, spunând că anchetatorii au făcut în mai multe rânduri chefuri, iar cheltuielile cu petrecerile le-au băgat pe nota de plată a anchetei. Notă de plată pe care acum trebuie să o plătească el.