Evenimentul Zilei > Justitie > Cazul actriței ucise: Poliția a audiat toți perverșii din Satu-Mare
Cazul actriței ucise: Poliția a audiat toți perverșii din Satu-Mare

Cazul actriței ucise: Poliția a audiat toți perverșii din Satu-Mare

IGPR a mai trimis doi specialiști pentru a ajuta la găsirea celui care a ucis-o pe Gabriela Dorgai. Anchetatorii români i-au audiat și pe exhibiționiști, dar nu au prins criminalul.

Amploarea cazului crimei din Satu- Mare a determinat conducerea Poliției Române să mai trimită doi specialiști la fața locului. La mai bine de o săptămână de când actrița Gabriela Dorgai (43 de ani), de la Teatrul de Nord, a fost ucisă și, apoi, violată pe malui râului Someș, criminalul este liber. „Se așteaptă rezultatul analizei AND”, ne-a dezvăluit un oficial din Poliția Română. Până acum, au fost audiați bolnavi psihic, oameni ai străzii și persoane care trec frecvent prin zona digului de pe malul Someșului, inclusiv cei care au fost văzuți dezbrăcânduse în public.

Între timp, presa maghiară avansează ipoteza conform căreia ucigașul Gabrielei ar putea fi același cu autorul unei crime care a avut loc pe data de 25 septembrie 2013, în Budapesta. Victima, o femeie de 35 de ani, Krisztina Gyurik Kardos, a fost găsită moartă pe malul Dunării. Ea a fost violată și ucisă și avea doar un pantof sport în picior. Și actrița româncă avea doar o cizmă în picior atunci când a fost omorâtă. Pentru găsirea criminalului, autoritățile maghiare oferă o recompensă de 25.000 de euro. Anchetatorii români, chestionați de „Evenimentul zilei”, susțin, însă, că femeia din Ungaria a fost și tâlhărită.

„Nu este același tipar. Victima din Satu-Mare nu a fost tâlhărită. În schimb cea din Budapesta avea asupra ei un mp3 player care a dispărut, a fost târâtă pe malul apei. În plus, au fost găsite la locul crimei două tipuri de ADN care indică doi autori”, au spus sursele EVZ.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: