Evenimentul Zilei > Social > Caz tulburător! Un copil de 4 ani a fost violat de un copil de 5 ani
Caz tulburător! Un copil de 4 ani a fost violat de un copil de 5 ani

Caz tulburător! Un copil de 4 ani a fost violat de un copil de 5 ani

Caz bulversant în Baia Mare. În județul Maramureș, în urmă cu puțin timp, un copil în vârstă de 4 ani a spus că a fost violat de un alt copil mai mare cu un an.

Oroarea s-ar fi petrecut pe strada Electrolizei din municipiul Baia Mare.

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș și mai multe echipaje de Poliție s-au deplasat la fața locului.

Polițiștii din cadrul Politiei municipiului Baia Mare au intervenit pe strada, după ce au fost sesizați prin SNUAU 112 că un băiat de 5 ani a fost agresat de un alt minor.

La scurt timp, a fost înregistrată o alta sesizare prin SNUAU 112 că un băiat de 4 ani a fost molestat de un alt minor. Băiatul de 4 ani a fost transportat la spital pentru examinare medicală.

Celălalt minor, de 5 ani, se află în acest moment la sediul Poliției municipiului Baia Mare. În prezent polițiștii fac verificări pentru clarificarea situației, transmit reprezentanții IPJ Maramureş, potrivit jurnalistului Vasile Dale.

Se vor constitui dosare penale deoarece părinții ambilor copii au depus plângeri: pentru agresiune sexuală a minorului de 4 ani și pentru lovire a minorului de 5 ani.

Potrivit examinării medico-legale nu există vreun fel de leziuni pe corpul copilului presupus victimă a agresiunii sexuale, conform aceleiași surse.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: