Oroarea s-ar fi petrecut pe strada Electrolizei din municipiul Baia Mare.

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș și mai multe echipaje de Poliție s-au deplasat la fața locului.

Polițiștii din cadrul Politiei municipiului Baia Mare au intervenit pe strada, după ce au fost sesizați prin SNUAU 112 că un băiat de 5 ani a fost agresat de un alt minor.

La scurt timp, a fost înregistrată o alta sesizare prin SNUAU 112 că un băiat de 4 ani a fost molestat de un alt minor. Băiatul de 4 ani a fost transportat la spital pentru examinare medicală.

Celălalt minor, de 5 ani, se află în acest moment la sediul Poliției municipiului Baia Mare. În prezent polițiștii fac verificări pentru clarificarea situației, transmit reprezentanții IPJ Maramureş, potrivit jurnalistului Vasile Dale.

Se vor constitui dosare penale deoarece părinții ambilor copii au depus plângeri: pentru agresiune sexuală a minorului de 4 ani și pentru lovire a minorului de 5 ani.

Potrivit examinării medico-legale nu există vreun fel de leziuni pe corpul copilului presupus victimă a agresiunii sexuale, conform aceleiași surse.