Evenimentul Zilei > Actualitate > Caz tulburător în Timiș. Femeie ținută în lanțuri de tatăl său
Caz tulburător în Timiș. Femeie ținută în lanțuri de tatăl său

Caz tulburător în Timiș. Femeie ținută în lanțuri de tatăl său

Caz sinistru în județul Timiș. O femeie a ajuns să fie pusă în lanțuri, chiar de tatăl ei. Bărbatul o ținea legată, cu lanțuri la picioare, ca pe un animal. Dar ceea ce e și mai cumplit e faptul că totul ar fi trecut neobservat până cine știe când, dacă biata victimă nu ar fi reușit, dintr-o întâmplare, să scape.

O femeie de 41 de ani, cu probleme psihice, a fost ținută în lanțuri de tatăl ei, în condiții de igienă greu de imaginat, la Saravale. Bărbatul are 80 de ani.

După moartea soției sale, cea care s-a îngrijit de fiica lor, el și-0a dat seama că nu poate fi suficient de vigilent cu ea. Femeia suferă de demență, uită unde se află și, dacă e nesupravegheată pleacă și ajunge nici ea mu știe unde. Ea este și cunoscută, la Poliție, pentru astfel de gesturi.

Pentru că boala ei nu e, totuși, așa de gravă încât să necesite internarea permanentă într-un spital de boli psihice, femeia stă acasă.

După moartea soției, bătrânul a decis să o pună în lanțuri, ca să nu mai plece, de teamă să nu fie călcată de vreo mașină.Situația durează de aproximativ un an.

Cazul a ieșit la iveală după ce femeia a reușit să scape din locuința groazei. Așa a fost văzută de localnicii din comuna timișeană Saravale, cu lanțurile încă legate de picioare. Poliția a deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate în mod nelegal.

Sursa foto: Metro