Evenimentul Zilei > International > Caz șocant în Rusia! Trei oameni au supraviețuit după ce un tanc a trecut peste ei. Video!
Caz șocant în Rusia! Trei oameni au supraviețuit după ce un tanc a trecut peste ei. Video!

Caz șocant în Rusia! Trei oameni au supraviețuit după ce un tanc a trecut peste ei. Video!

Un bărbat și doi copii au supraviețuit într-un mod miraculos după ce un tanc a trecut peste ei. Cei trei au căzut de pe vehicul în timpul unei plimbări la un festival militar desfășurat în Sankt Petersburg, iar tancul care cântărește peste 40 de tone, aproape că i-a strivit. Întreaga scenă a fost filmată de către una dintre victime.

Din imagini se vede tancul pe care stau câțiva oameni și care se deplasează pe o plajă de nisip. La un moment dat, la un hop, 3 persoane își pierd echilibrul și se prăvălesc la pământ, iar vehiculul trece peste ei.

Persoanele care se aflau pe plajă le-au sărit imediat în ajutor celor care au avut de suferit. Militarul care se afla la cârmă a dat în spate, iar oamenii rămași captivi acolo au putut să iasă. Cu toții au supraviețuit. Victimile sunt un bărbat de 32 de ani și doi băieți de 10 și 15 ani. Adolescenții s-au ales cu vânătăi, iar bărbatul cu câteva fracturi. Cât timp cei trei s-au aflat sub vehicul, camera de filmat a rămas pornită.

Incidentul s-a produs în urmă cu 2 zile la un festival militar din orașul Sankt Petersburg. Organizatorii le-au permis vizitatorilor să se plimbe cu tancul pe o plajă și le-au sugerat să se țină bine.