Evenimentul Zilei > Actualitate > Caz incredibil! A fost declarat MORT pe fondul consumului de alcool, dar s-a TREZIT la morgă într-un frigider
Caz incredibil! A fost declarat MORT pe fondul consumului de alcool, dar s-a TREZIT la morgă într-un frigider

Caz incredibil! A fost declarat MORT pe fondul consumului de alcool, dar s-a TREZIT la morgă într-un frigider

Un tânăr de 25 de ani din Polonia a fost declarat mort, după ce a consumat prea multă votcă. Băiatul, pe numele său Kamil, a intrat în stop cardio-respirator din cauza unei cantități prea mari de alcool băute, iar paramedicii care au sosit la locul incidentului l-au declarat mort și l-au dus la morgă, fiind pus într-un frigider.

Kamil și-a revenit la morgă și a început să lovească ușa frigiderului. Acesta a fost auzit, iar după ce a fost consultat de medici, a fost lăsat să plece.

Paradoxal, în loc să se ducă acasă, acesta s-a întors în același bar din localitatatea Kamienna Gora, de unde a fost luat de salvare și dus la morgă, relatează Daily Mail. Ajuns în localul respectiv, Kamil a început din nou să bea cu prietenii săi.

Un caz similar a avut loc în Rusia, în 2016. Un bărbat care petrecea într-un bar din regiunea Khansanky, în estul îndepărtat, a fost declarat mort și trimis la morgă. Și el s-a trezit în frigiderul de la morgă și a început să lovească cu picioarele ușa, un paznic l-a eliberat, potrivit bugetul.ro