Evenimentul Zilei > Social > Un nou CAZ HALUCINANT ȘOCHEAZĂ opinia PUBLICĂ. O fetiță de 8 ani este la un pas de a FI EXECUTATĂ SILIT
Un nou CAZ HALUCINANT ȘOCHEAZĂ opinia PUBLICĂ. O fetiță de 8 ani este la un pas de a FI EXECUTATĂ SILIT

Un nou CAZ HALUCINANT ȘOCHEAZĂ opinia PUBLICĂ. O fetiță de 8 ani este la un pas de a FI EXECUTATĂ SILIT

O nouă situație halucinantă produsă de către autorități. Executorul judecătoresc a înştiinţat o fetiţa de 8 ani că Spitalul de Urgenţă Buzău a cheltuit aproape 500 de lei pentru îngrijirea sa. Ilinca avea trei ani când a fost lovită uşor într-un accident rutier provocat de tatăl său.

 

 

Din cauza rănilor seperficiale, copila a fost internată trei zile la Chirurgie Pediatrică. După cinci ani, spitalul a notificat-o să comunice numărul dosarului penal deschis după accident. Fetiţa este anunţată că, dacă nu o face în cinci zile, spitalul poate apela şi la executarea silită pentru a fi recuperate cheltuielile.

Poliţia a cercetat cauzele accidentului din august 2013 şi s-a decis neînceperea urmăririi penale.

Din nefericire, fratele Ilincăi a fost rănit mai grav atunci. A fost transferat cu elicopterul SMURD la un spital din Bucureşti, unde a fost internat timp de

 10 zile. Nu a primit însă nicio notificare.

Cei de la spitalul din Buzău spun că sunt obligaţi de un articol din legea sănătăţii să recupereze cheltuielile cu spitalizarea de la cei care aduc daune sănătăţii altora şi chiar propriei persoane. Articolul invocat prevede că poţi fi pus la plată chiar şi dacă ţi-ai făcut rău singur fără intenţie.