Evenimentul Zilei > Social > Breaking News în CAZUL ELODIA. Șansa de SCĂPARE a lui CIOACĂ a apărut
Breaking News în CAZUL ELODIA. Șansa de SCĂPARE a lui CIOACĂ a apărut

Breaking News în CAZUL ELODIA. Șansa de SCĂPARE a lui CIOACĂ a apărut

O nouă veste în cazul Elodia. Cristian Cioacă, soțul acesteia și cel bănuit că ar fi omorât-o, ar putea scăpa mai repede din închisoare.

Cristian Cioacă ar putea scăpa mai repede din închisoare. O șansă nesperată, în cazul în care se va concluziona că și completurile de 3 judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție au fost constituite ilegal.

Cioacă a fost condamnat la 16 ani de închisoare, pentru că a omorât-o pe Elodia Ghinescu, soția lui. Polițistul nu a recunoscut crima.

Ca și în cazul completului de 5 judecători, dacă se ajunge la această concluzie, toate deciziile luate de cei 3 judecători începând cu anul 2014 ar putea fi desființate și rejudecate. Acest lucru îl vizează și pe Cristian Cioacă, al cărui recurs în casație a fost respins în 2015, scrie Cancan.

Avocata Elodia Marilena Ghinescu a dispărut în seara de 29 august 2007, cazul deschis ulterior fiind puternic mediatizat. În 2013, după o lungă anchetă, polițistul Cristian Cioacă, soțul Elodiei, a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de ani de închisoare pentru omorul Elodiei.