CAZ CUTREMURĂTOR A renunţat la viaţa ei pentru o salva pe cea a fiicei

CAZ CUTREMURĂTOR A renunţat la viaţa ei pentru o salva pe cea a fiicei

Povestea cutremurătoare unei tinere britanice a mişcat o lume întreagă. Ea a avut tăria de a renuţa la tratamentul de cancer, pentru a îi da o şansă la viaţă fiicei sale. Acum nu va trăi să o vadă crescând.

Sara Brook era însărcinată în şase luni când i-a fost pus cumplitul diagnostic - cancer la colon. La gravide, acest tip de cancer este foarte greu de diagnosticat. Simptomele precum greţurile, starea de vomă sau durerile de spate sunt deseori confundate cu cele cauzate de sarcină.

Chimioterapia pe perioada sarcinii ar fi afectat fetusul. Pe de altă parte, medicii i-au spus că hormonii de la sarcină accelerau creşterea tumorii şi că, dacă ar fi amânat chiar şi pentru două săptămâni tratamentul, boala ar fi răpus-o. Decizia a venit natural pentru o mamă, iar amânarea a fost de ajuns pentru ca fiica ei să vină pe lume sănătoasă, la doar 28 de săptămâni.

Condamnată la moarte Pentru tânăra de 32 de ani este acum prea târziu, cancerul s-a întins la intestine, pancreas, plămâni şi gât, iar medicii nu îi mai dau nicio şansă. "Vreau doar să fiu mamă pentru fetiţa mea şi să fiu o bună soţie şi prietenă pentru soţul meu, pe cât de mult posibil", mărturiseşte tânăra care este îngrijorată pentru soţul ei care trebuie să accepte situaţia şi să se descurce singur ca tată.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acum ea face chimoterapie, iar, în numele ei a fost deschis un fond, care îi va permite ca ultimele clipe alături de soţ şi fiică să fie lipsite de griji. Sursa: Daily Mail