Evenimentul Zilei > Social > Câteva sfaturi pentru a achiziționa și a întreține prosoapele de baie
Câteva sfaturi pentru a achiziționa și a întreține prosoapele de baie

Câteva sfaturi pentru a achiziționa și a întreține prosoapele de baie

Prosoapele de baie sunt poate acele produse de baie pe care, deși le folosim foarte frecvent, le acordăm o foarte mică importanță.

De diverse forme și mărimi, cu texturi diferite, pentru față, picioare, corp sau plajă, aceste produse sunt mereu utile. Ne gândim eventual la ele doar atunci când avem nevoie de unele noi și vrem să ștergă cât mai bine, să fie din fibre naturale și să se păstreze cât mai bine chiar și atunci când trebuie să fie spălate la temperaturi cât mai mari.

Pentu a putea face cea mai inspirată alegere, putem cumpăra cele mai bune prosoape de baie online din magazinul Sabaev.ro. De aici pot fi cumpărate en gros sau en detail seturi de prosoape de cea mai bună calitate, la prețuri deosebit de avantajoase.

 

Cum să alegeți cele mai bune prosoape?

Pe piață există foarte multe tipuri de prosoape, de calitate mai bună sau mai puțin bună. Pentru a ști cum să le alegeți pe cele mai bune va trebui să țineți seama de o serie de detalii, printre care menționăm:

 • Să fie achiziționate dintr-un magazin serios. Sunt foarte multe magazine mai mici, în care se vând produse de origine necontrolată, care, deși pe etichetă scrie ceva despre compoziția lor, în realitate sunt mai mult sintetice.
 • În funcție de destinație, alegeți prosoape din fibre naturale, preferabil bumbac 100%, care în funcție de origine, poate fi diferit, cu proprități dintre cele mai speciale.
 • Pentru a alege o anumită calitate, trebuie să țineți seama și de grosimea materialului sau de greutatea sa. Dacă acestea sunt mai mari, ele vor fi mai bune.
 • Alegeți produse destinate special acelei părți a corpului pe care doriți să o ștergeți cu ele.
 • Pentru a vă bucura cât mai mult timp de ele este bine să le spălați la temperatura recomandată de producător.
 • Cele mai bune prosoape au un grad de absorpție mare și se simt bine pe piele.
 • Un prosop bun nu are cum să fie ieftin, însă se pot găsi prosoape bune la prețuri avantajoase.

Dacă veți ține seama de toate aceste aspecte veți putea alege produse bune, de calitate, care să fie plăcute la atingere, să absoarbă bine și să reziste în timp la cât mai multe spălări.

 

Ce trebuie să faceți pentru ca prosoapele să își pastreze cât mai bine calitățile în timp?

Pentu a vă bucura din plin de utilitatea unui prosop cel mai bine este să aveți grijă să cumpărați unul de cea mai bună calitate, pe care să-l întrețineți cât mai bine. Pentru a putea face acest lucru va trebui să țineți sema de următoarele sfaturi:

 • Înainte de prima folosire spălați prosopul la mașina de spălat la program scurt, temperatură normală și cu foarte puțin detergent. Astfel veți elimina mizeria de pe el de la locul în care a fost depozitat sau de la transport. Dacă veți face acest lucru, veți constata și că acesta va absorbi mai bine la prima utilizare.
 • Folosiți prosoape diferite pentru fiecare parte a corpului. Pe lângă aspectele legate de igienă, fiecare dintre prosoapele cu anumite destinații are anumite caracteristici care îl fac să fie mai potrivit utilizării sale.
 • După folosire, dacă nu le spălați, lăsați prosoapele să se usuce cât mai bine. Astfel vor putea fi refolosite, fără să aibă un miros neplăcut sau să fie pline de bacterii dezvoltate de umiditatea care a persistat în ele.
 • Pentru spălarea lor eficientă folosiți temperaturi cât de mari posibile și un sistem de stoarcere cât mai bun. Astfel vor fi ucise toate bacteriile acumulate și se vor putea usca mai ușor.
 • Nu umpleți mașina de splat cu prosope până la refuz. Acestea nu se vor spăla și nu se vor limpezi bine.
 • Pentru igienizarea lor corespunzătoare folosiți o cantitate suficientă de detergent, nici prea mică, dar nici prea mare, ci adecvată greutății și gradului de murdărire.
 • Pentru a le păstra cât mai moi și mai delicate folosiți un pic de balsam de rufe sau un pahar de oțet.
 • Pentru a se usca cât mai bine este de preferat să le întindeți undeva afară, în aer liber.

Dacă veți ține seama de toate aceste recomandări cu certitudine vă veți bucura mult mai mult timp de calitatea și proprietățile prosoapelor alese.

 

De unde puteți cumpăra prosoape de calitate la cele mai avantajoase prețuri?

Din magazinul online Sabaev.ro puteți cumpăra seturi de prosoape la prețuri extrem de competitive. Albe sau coloarate, prosoapele aflate în ofertă pot fi achiziționate la seruri de 6 sau de 12  bucăți sau seturi speciale pentru hoteluri. Acestea au în compoziție bumbac 100%. Culorile disponibile sunt alb, albastru, portocaliu, vernil, roz sau violet.

Calitatea este una deosebită, cu greutate normlă, fiind ușor de întreținut și de spălat la temperaturi cât mai mari. Fiind realizate în totalitate din fibre naturale de bumbac sunt plăcute la atingere și absorb eficient.

Dacă doriți să achiziționați prosoape de baie de calitate, la prețuri avantajoase, atunci la Sabaev.ro gasiți ceea ce aveți nevoie la cel mai convenabil preț.

(P)

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: