Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Viorel Cataramă a explicat de ce își dorește o confruntare, la un post de televiziune, cu europarlamentarul Rareș Bogdan.

În acest context, omul de afaceri aduce mai multe acuzații președintelui Iohannis, între care falimentarea economiei și distrugerea capitalului românesc, creșterea șomajului și sărăcirea populației. Pe de altă parte, potrivit spuselor sale, Rareș Bogdan, susținător al măsurilor prezidențiale, este unul dintre cei mai mari critici ai Guvernului condus de Ludovic Orban care nu face altceva decât să le pună în practică.

„Unul dintre cei mai mari susținători au Președintelui României, în spațiul public, este dl. Rareș Bogdan, asta în condițiile în care dl. Klaus Iohannis este cel care a suspendat drepturile și libertățile fundamentale ale românilor, cauzând astfel falimentul economic, distrugerea capitalului autohton și un șomaj ridicat, nenorocind milioane de oameni aduși în pragul sărăciei sau al disperării! Pe de altă parte, dl. Bogdan este și unul dintre cei mai energici critici la adresa Guvernului, deși acesta nu face decât să pună în aplicare hotărârile Parlamentului și ale Președintelui.”, a arătat Viorel Cataramă în postarea sa de pe Facebook.

Drept urmare, omul de afaceri îl provoacă pe Rareș Bogdan la o confruntare publică, televizată, pentru a-și expune punctul de vedere în fața unei persoane care are alte păreri decât el.