Două producții noi: "Dosar de politician" cu Silviu Mănăstire și "Ultimul cuvânt" cu Cătălin Striblea, intră din acest weekend pe B1 TV.

 "Dosar de politician", se descrie în comunicatul B1TV ca fiind „un format foarte îndrăzneț, unic pe piața media din România”. Emisiunea se va difuza în fiecare duminică, de la ora 19.00 (în această duminică, este programată prima ediție), timp de o oră și jumătate, iar de luni până vineri, ca o rubrică de câte 5 minute, la 17.55, 18.55, 22.55 și 00.55.

Emisiunea de autor "Dosar de politician" va pune la vedere, fără menajamente, fața bine ascunsă și coruptă a politicii românești. Anchetele echipei emisiunii au în spate o documentare serioasă și oferă telespectatorilor date, personaje și cifre concrete. Informația pură se va împleti cu analiza și interpretarea lui Silviu Mănăstire.

Mănăstire a explicat de ce a ales postul B1 TV pentru al său "Dosar de politician": "B1TV a dat dovadă de normalitate în campania din 2014. Oamenii se verifică prin ceea ce fac, nu prin ceea ce promit sau spun la o conversație. Faptele sunt singura măsură reală ca să vezi cu cine ai de-a face. De aceea am ales B1 TV, vreau să consolidez produsul "Dosar de politician", vreau să cresc audiența programului."

 "Ultimul cuvânt" cu Cătălin Striblea debutează duminică, 11 ianuarie, și este programată de duminică până miercuri, de la ora 21.30.

Striblea va dezbate, alături de jurnaliști, oameni politici, invitați bine informați, cele mai actuale subiecte ale zilei, nelăsând să scape nedisecat nici un aspect de interes pentru opinia publică.

În plus, programele B1 TV readuc și două titluri foarte cunoscute deja publicului postului: "Sub semnul întrebării" cu Mălin Bot și "X-press" cu Sabin Orcan.

Tot astăzi, de la 20.30, B1 TV difuzează o emisiune care a avut succes și care a revenit de curând în grila postului, "X-Press" cu Sabin Orcan, programată sambăta, de la ora 20.00 și duminica, cu începere de la 20.30. "X-Press" demască impostura din politică şi afacerile veroase ale celor care ne conduc.

Joi, vineri, și sâmbătă, de la 21.30, Mălin Bot va pune "Sub semnul întrebării" subiectele arzătoare din sfera politicului, pentru a ajuta publicul să aibă o imagine de ansamblu, cât mai corectă și completă. Prima ediție, joi, 15 ianuarie.

Celelalte emisiuni din prime time ale B1 TV vor fi difuzate astfel: "Butonul de panică" cu Cătălin Prisacariu, de luni până vineri, de la 19.00, "Actualitatea românească" cu Sorina Matei, luni-vineri, ora 20.00.

"Lumea lui Banciu" râmâne pe tronsonul obișnuit, 23.00 – 00.00, de duminică până vineri.