În această dimineaţă, o pasăre a lovit unul dintre motoarele aeronavei Tarom care zbura pe ruta Bucureşti – Madrid. Luptătorul Cătălin Moroşanu a declarat că pasagerii s-au speriat foarte tare, dar în cele din urme aterizarea a fost un succes şi nimeni nu a fost rănit.

„A fost un zbor cu peripeţii, am zis ca nu mai ajung întreg. O pasăre a lovit un motor, chiar pe partea unde eram noi. M-am speriat un pic. Nici nu mă mai gândeam la meciul cu polonezul, doar să aterizăm cu bine. Acum, ce frică să îmi mai fie de Lukasz Krupadziorow? Dacă am scăpat de asta, la meci nu mai am emoţii. Îl bat rău”, a declarat luptătorul Superkombat Cătălin Moroşanu.

După ce s-a produs impactul, în avion a început să miroasă puternic a ars, lucru care i-a speriat pe pasageri.

„Compania TAROM informeză că aeronava B 737 care opera cursa ROT 415 Bucureşti – Madrid de astăzi 4 mai 2017 a aspirat o pasăre în motor în procedura de aterizare pe Aeroportul din Barajas. Avionul a aterizat în condiţii de maximă siguranţă, procedurile de debarcare decurgând normal.

Din cauza procedurilor de verificare, testare şi remediere tehnică a problemelor cauzate la motor în urma  impactului cu pasărea, Compania TAROM a luat decizia anulării cursei ROT 416 Madrid Bucureşti. În prezent, pasagerilor li se asigură asistenţă la sol conform Regulamentului EC 261/2004, acestia urmând să fie rerutaţi. Prioritatea Companiei TAROM este de a oferi pasagerilor săi călătorii sigure”, se arată într-un comunicat de presă TAROM, scrie digi24.ro.