Survivor All Stars. Cătălin Moroșanu, remunerat cu zeci de mii de euro după eliminare

Survivor All Stars. Cătălin Moroșanu, remunerat cu zeci de mii de euro după eliminare

Cătălin Moroșanu a părăsit recent competiția Survivor All Stars 2024. Cu toate că nu a reușit să câștige marele premiu,fostul concurent a plecat acasă cu o sumă importantă de bani.

Cătălin Moroșanu a ieșit din competiția Survivor All Stars Faimosul a fost nominalizat pentru eliminare, iar ulterior  s-a duelat cu adversarul său, Cătălin Zmărăndescu. Fostul luptător de K1 a plecat din concurs cu o sumă substanțială

Cătălin Mureșanu, remunerat cu 5000 de euro pe săptămână

Odată cu plecarea fostului luptător de K1, echipa Faimoșilor a rămas cu un membru în minus. Jocul de imunitate a fost câștigat de Războinici, iar din acest motiv, Cătălin Moroșanu a fost obligat să plece din concurs.

Cătălin Moroșanu și Zmărăndescu  au fost considerați cei mai slabi concurenți de pe traseu. În urma nominalizării, cei doi s-au duelat, iar fostul luptător K1 a pierdut în fața colegului său.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru fiecare săptămână de competiție, Cătălin Moroșanu a fost remunerat cu 5.000 de euro. Astfel, după eforturile din Republica Dominicană,

Survivor

Survivor. Sursa foto: Instagram

acesta se va alege cu o sumă importantă.

Reacția fostului luptător de K1

În urma acestei competiții, Faimosul ar urma să încaseze 35.000 de euro. Odată cu pierderea celei de-a șasea probe de imunitate, Cătălin Moroșanu a fost obligat să părăsească show-ul.

„Nu mai suport înfrângerea. Statisticile vorbesc. 6-1 la imunități. Căutăm motive. Sunt foarte supărat pentru că îmi dau seama că nu pot să țin pasul cu Războinicii, mă fac de râs. Mereu am fost cu gândul să înving”a spus el.

catalin morosanu

Sursa foto: Cătălin Moroșanu Facebook

Cătălin Moroșanu, eliminat de la Survivor All Stars

Înainte de duelul dintre Cătălin Zmărăndescu și Cătălin Moroșanu, concurenții au fost anunțați că Jador a fost descalificat de la Survivor All Stars 2024. Artistul a avut mai multe ieșiri necontrolate, iar din acest motiv, producătorii au luat decizia. După anunțul descalificării, fanii artistului i-au transmis numeroase mesaje de încurajare.

De asemenea, echipa Faimoșilor l-a pierdut și pe Jorge. Acesta a fost descalificat din cauza unei accidentări suferite pe traseu. În urma unui control amănunțit, medici au decis că acesta nu va putea continua competiția.