Cătălin Botezatu a vorbit pentru prima dată după ce a păcălit moartea. Cunoscutului creator de modă i-a fost extirpată o tumoră rară în urmă cu puțin timp, iar mesajul transmis după operație e unul plin de emoții: Cătălin Botezatu nu s-a mai  putut opri din plând și, printre lacrimi, le-a mulțumit tuturor celor care i-au fost aproape în aceste momente dificile.

Bună, dragii mei! După o absență de 20 de zile, iată că intru din nou în contact cu voi. O fac în primul rând pentru a vă mulțumi, pentru că au fost atât de multe… mii de mesaje pe toate rețelele de socializare încât mă simt onorat și mă simt mai iubit ca niciodată. Vă mulțumesc, începând cu prietenii mei, care s-au urcat în avioane în momentul în care au aflat de ceea ce mi se întâmplă, până la persoane care mi-au scris din toate colțurile lumii; și care au sunat neîncetat și care mi-au transmis neîncetat zeci, sute de mesaje, interesându-se de viața mea. Sunt bine acum, sunt ok, sunt în România. Sunt într-un loc drag mie, la Mary, buna mea prietenă, aici, la pensiunea Mai – am o perioadă de recuperare, care este destul de grea, dar peste care voi trece. Și vă asigur că totul o să fie bine de acum încolo și vom ține legătura mai mult. Încă o dată: mii de mulțumiri prietenilor mei, medicilor, oamenilor de televiziune, oamenilor din televiziuni, lista este enormă. Cert este că vă iubesc foarte tare și m-am simțit atât de iubit, încât asta mi-a dat putere. Vă mulțumesc și vă iubesc!, le-a transmis prietenilor Cătălin Botezatu printr-un mesaj video postat atât pe Instagram, cât și pe Facebook.

Vizibil transformat, Botezatu a făcut aceste declarații ce s-a întors în țară. În mare secret, el a ajuns în România de la Istanbul, cazându-se la pensiunea unei bune prietene. În declarații, celebrul designer a dezvăluit că se află în perioada de recuperare, starea lui de sănătate fiind una bună.

Vedete din showbiz s-au întrecut în urări de bine. Astfel, Ilinca Vandici i-a scris „Multă sănătate, regele nostru drag!!!!!! Te iubim, te adoram!!!!”, iar Raluca Bădescu a avut un mesaj la fel de puternic: „Te adoram, soarele nostru stralucitor, rege @catalinbotezatu1 te adoooooram”. Actrița Doinița Oancea a lăsat și ea un comentariu: „U kind hearted, Cata…e normal sa te iubeasca lumea”.