Evenimentul Zilei > Actualitate > Cătălin Botezatu DEZVĂLUIE ADEVĂRUL despre relația cu Bianca Drăgușanu și implicarea lui Adrian Cristea: “Cea care a greșit a fost ea”
Cătălin Botezatu DEZVĂLUIE ADEVĂRUL despre relația cu Bianca Drăgușanu și implicarea lui Adrian Cristea: “Cea care a greșit a fost ea”

Cătălin Botezatu DEZVĂLUIE ADEVĂRUL despre relația cu Bianca Drăgușanu și implicarea lui Adrian Cristea: “Cea care a greșit a fost ea”

Cătălin Botezatu a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o în trecut cu proaspăta mămică, Bianca Drăgușanu. Acesta a dorit să clarifice și situația presupusului atac la adresa lui Adrian Cristea.

Designerul a susţinut că de fapt a fost înţeles greşit, iar ceea ce a vrut să spună nu a fost un atac la adresa fotbalistului şi că, deşi aşa s-a înţeles, nu l-a făcut pe Adrian Cristea mincinos.

"Am zis că poate fi o imagine, dar nu model de podium. Ce treabă am cu el, până la urmă… când greşeşte cineva în relaţie, greşeşte persoana care s-a combinat. El nu are nicio greşeală.
Nu l-am umilit. Am spus că nu poate fi manechin de catwalk. Trebuie să aibă o înălţime şi nu poate deveni la vârsta asta manechin. Poate fi o imagine pentru o anumită categorie pentru o afacere cu haine, iar eu ştiu că a început o astfel de afacere, ori era asociat acolo. N-am zis că nu are afacere cu haine, este posibil să fie băgat în astfel de afacere, e treaba lui, nu ştiu. Ce treabă am eu cu el? Nu mi-a greşit cu nimic. Cea care a greşit a fost ea(…) Dacă am da ochi în ochi, faţă în faţă, dacă mi-ar întinde mâna să spună salut, l-aş saluta, de ce nu. Doar nu trăim în junglă", a declarat Cătălin Botezatu pentru Antena Stars.

Acesta a vorbit și despre Bianca Drăgușanu și a recunoscut că îi apreciază munca şi o ajută. 

"O ajut pentru că este un designer în devenire, munceşte foarte mult. Am făcut astăzi un shooting foto foarte fain şi atât deocamdată. Nu am ce să spun", a mai povestit vedeta.