Cât costă să dormi acasă la un VIP

Cât costă să dormi acasă la un VIP

Aţi vrea să vă petreceţi vacanţa în casa unde actuale sau foste vedete de cinema sau staruri muzicale au locuit sau locuiesc pentru o anumită perioadă de timp? Normal că aţi vrea, dar este cam...scump!

Apartamentele unor foste sau actuale celebrităţi din lumea filmului, a muzicii sau modei pot fi închiriate cu sume între aproximativ 1.000 şi 50.000 de dolari pe săptămână, dacă nu chiar mai mult, potrivit ABC. O şedere de o săptămână la conacul lui Frank Sinatra din Beverly Hills, California, cu şapte dormitoare, tot atâtea săli de baie, două camere de zi, o sală de mese, bucătarie, bibliotecă şi piscină costă 15.600 de dolari. Vila lui Sinatra este făcută din oțel și sticlă, are un design minimalist, și oferă discreție maximă 15.600 de dolari costă un sejur de o săptămână la conacul lui Frank Sinatra <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/KIiUqfxFttM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Lux în Chicago Pentru cine doreşte să arunce o privire în viaţa de star a lui Oprah Winfrey , vedeta de televiziune închiriază casa sa din Chicago pentru aproximativ 16.000 de dolari pe lună. Casa are 428 de metri pătraţi, opt camere, este situată în cartierul de lux Streeterville şi a fost cumpărată de Oprah în anul 2006 pentru suma de 5.600.000 de dolari. Casa are, printre altele, trei băi, camere cu tavan înalt de trei metri, un foaier interior, două şeminee, un solar, o cameră pentru dining, o cameră pentru majordom, o cramă, o bucătărie personalizată, un dormitor principal de 115 metri pătraţi cu două băi (pentru el şi pentru ea), şi un dormitor en suite pentru oaspeţi!

Oprah Winfrey închiriază casa sa din Chicago pentru aproximativ 15.000 de dolari pe lună Senzaţii tari O altă locuinţă la mare căutare printre cei dornici de senzaţii tari, dar cu buzunare pline este casa celebrului designer Roberto Cavalli din Coral Bay, Cipru. Pentru aceasta plătiţi pe noapte aproximativ 5.000 de euro. Complexul are trei dormitoare cu interioare realizate de celebrul designer, iar tot ce înseamnă obiecte sanitare poartă semnătura Versace. Vila lui Mick Jagger poate fi închiriată pentru o săptămână cu 15.000 de dolari. Vila solistului de la Rolling Stones se află pe insula privată Mustique din Caraibe Imobilul se află pe insula privată Mustique din Caraibe şi dispune de şase camere, o piscină, un jacuzzi şi o maşină de teren pentru explorarea insulei. <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/MTF7T1Nw5OU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> 15.000 de dolari pe săptămână costă închirierea vilei lui Mick Jagger O altă ofertă este vila lui Eric Clapton din Standfast Point, compusă din trei clădiri luxoase, unite printr-o terasă descoperită. Ca parte a acestui complex, sunt o cameră de joacă pentru copii, o sală de biliard şi o piscină. În altă ordine de idei, fanii lui Jim Morrison din grupul Doors nu vor trebui să plătească prea mult: o casă modestă de la Hollywood, care a aparţinut cândva starului, poate fi închiriată cu numai 3.000 de dolari pe lună, sau aproape 1.000 de dolari pe săptămână. Très...Cher în Malibu Vreţi pur şi simplu să vă mutaţi în "paradisul" lui Cher din Malibu? Se poate, contra sumei de 45 de milioane de dolari! Casa lui Cher are şase camere de relaxare, şapte dormitoare, o sală de teatru, o sala de fitness, terenuri de tenis şi o piscină. Cântăreaţa a cumpărat proprietatea în 1992, însă acum nu prea mai are timp să treacă pe acolo, şi nici bani ca să o întreţină, după cum spun gurile rele. 45 milioane de dolari costă paradisul lui Cher Oricum ar fi, nu cumva să vă treacă prin minte că v-aţi putea petrece vacanţa în vila pe care actriţa Goldie Hawn o deţine în Malibu. Vila de 4.300 metri pătraţi costă în total 14,7 milioane de dolari şi are patru dormitoare, 5 băi, o cameră de oaspeţi pentru meditaţie şi SPA!

Ne puteți urmări și pe Google News