Evenimentul Zilei > Monden > Cât cheltuie Gino Iorgulescu pentru viața fiului său? Sume colosale
Cât cheltuie Gino Iorgulescu pentru viața fiului său? Sume colosale

Cât cheltuie Gino Iorgulescu pentru viața fiului său? Sume colosale

Gino Iorgulescu cheltuiește o mică avere pentru a sta la un hotel aflat în apropierea clinicii din Italia unde este internat fiul său

Cheltuieli impresionante în familia președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu. Gino Iorgulescu scoate din buzunar săptămânal 2500 de euro pentru a sta la un hotel de lux, pentru a fi cât mai aproape de fiul său, internat la o clinică din Milano, scrie cancan.ro.

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal a decis acum două săptămâni să îl transfere la clinica San Raffaele, cu ajutorul unei aeronave particulare, pe fiul său, Mario, care a fost grav rănit în urma unui accident rutier provocat chiar de el. Pentru a-l transporta pe fiul său cu aeronava la clinica de lux din Milano, Gino Iorgulescu a achitat circa 30.000 de euro iar pentru îngrijirea acestuia la clinica celebră acesta mai plătește o mică avere.

Starea lui Mario Iorgulescu s-a ameliorat foarte mult după ce acesta a fost supus unui tratament intensiv, el ajungând să meargă, susțin surse apropiate familiei.

„El a făcut progrese considerabile. Se mișcă prin salon, ajutat de cadrele medicale, dar și de persoane din familie, care îi sunt mereu aproape. Mario a început să se și hrănească pe cale normală și se speră că situația lui să evolueze pe zi ce trece”, au mărturisit apropiații lui Mario Iorgulescu pentru Wowbiz.ro.

Clinica San Raffaele este una dintre cele mai celebre din Europa, aici tratându-se și fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi. Prețurile tratamentului sunt exorbitante, un consult de rutină costând mai mult de 1.500 de dolari.Clinica oferă locuri de cazare și pentru apropiații celor internați, prețul fiind la fel de mare. Practic, Gino Iorgulescu scoate din buzunar saptămânal circa 2.500 de euro , pentru a sta într-un hotel luxos situat lângă clinica unde este internat fiul său, spun surse apropiate familiei.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News