Câştigătorul de la "Dansez pentru tine" a fost bătut de Mihai Mitoşeru. Află motivul întregului scandalului | VIDEO

Câştigătorul de la "Dansez pentru tine" a fost bătut de Mihai Mitoşeru. Află motivul întregului scandalului | VIDEO

Fostul câştigător de la "Dansez pentru tine" a primit un pumn în faţă de la Mihai Mitoşeru, în parcarea unui club din Mamaia. Deocamdată nu este clar cine e vinovat pentru întregul conflict.

Aflaţi pe litoralul Mării Negre, Edi Vasile, fostul câştigător de la "Dansez pentru tine" şi Mihai Mitoşeru au avut parte de un episod nu tocmai fericit. După o noapte de chefuit prin cluburile din Mamaia, cei doi s-au luat la ceartă, Edi Vasile fiind cel care în final a încasat chiar şi un pumn în plină figură. La doar o zi după bătaie, Mihai Mitoşeru şi-a cerut scuze şi a explicat de ce l-a lovit pe Edi Vasile, fostul partener de dans al Corinei în cadrul show-ului de la Pro tv. "Nu sunt un bătăuş, nu sunt genul. El a început s-o jignească iubita mea. A fost normal să-i iau apărarea. Am greşit că l-am lovit. Eu îmi cer scuze orice ar fi", a spus Mitoşeru, pentru emisiunea "Happy Hour". De partea cealaltă, fostul concurent de la "Dansez pentru tine" susţine că nu a adresat niciun cuvânt urât iubitei lui Mihai Mitoşeru. "Eu nu i-am spus niciun cuvânt urât. M-a lovit cu pumnul în tâmplă. Am auzit că ţipa, dar nu mă aşteptam că o să vină să-mi dea un pumn. După ce m-a lovit tot venea spre mine, mă gândeam că o să-mi mai dea un pumn, dar am avut noroc taximetristul care m-a ajutat. Nu sunt supărat pe el, cred că a făcut gestul acesta sub influenţa băuturii. Nu îmi doream să se afle de acest incident. Speram să nu fiu recunoscut, nu vreau să apar în această ipostază", a povestit Edi.

<object id="rtvVideo" width="620" height="360" type="application/x-shockwave-flash" wmode="opaque" data="http://livenews.rtv.net/images/flowplayer-3.2.1.swf"><param name="movie" value="http://livenews.rtv.net/images/flowplayer-3.2.1.swf" /><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="wmode" value="opaque" /><param name="flashvars" value='config={ "playlist":["http://vmedia.rtv.net/12/2012-07/a52fc1a2d6468a2b8d9a53a5e8093884.mp4", { "url": "http://vmedia.rtv.net/12/2012-07/a52fc1a2d6468a2b8d9a53a5e8093884_large.jpg","autoPlay":false,"autoBuffering":false }] }' /></object&

CITIŢI ŞI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Pumni împărţiţi în faţa unui club de fiţe din Mamaia de către Mihai Mitoşeru