Aflaţi pe litoralul Mării Negre, Edi Vasile, fostul câştigător de la „Dansez pentru tine” şi Mihai Mitoşeru au avut parte de un episod nu tocmai fericit. După o noapte de chefuit prin cluburile din Mamaia, cei doi s-au luat la ceartă, Edi Vasile fiind cel care în final a încasat chiar şi un pumn în plină figură.
La doar o zi după bătaie, Mihai Mitoşeru şi-a cerut scuze şi a explicat de ce l-a lovit pe Edi Vasile, fostul partener de dans al Corinei în cadrul show-ului de la Pro tv.
„Nu sunt un bătăuş, nu sunt genul. El a început s-o jignească iubita mea. A fost normal să-i iau apărarea. Am greşit că l-am lovit. Eu îmi cer scuze orice ar fi”, a spus Mitoşeru, pentru emisiunea „Happy Hour”.
De partea cealaltă, fostul concurent de la „Dansez pentru tine” susţine că nu a adresat niciun cuvânt urât iubitei lui Mihai Mitoşeru.
„Eu nu i-am spus niciun cuvânt urât. M-a lovit cu pumnul în tâmplă. Am auzit că ţipa, dar nu mă aşteptam că o să vină să-mi dea un pumn. După ce m-a lovit tot venea spre mine, mă gândeam că o să-mi mai dea un pumn, dar am avut noroc taximetristul care m-a ajutat. Nu sunt supărat pe el, cred că a făcut gestul acesta sub influenţa băuturii. Nu îmi doream să se afle de acest incident. Speram să nu fiu recunoscut, nu vreau să apar în această ipostază”, a povestit Edi.

<object id="rtvVideo" width="620" height="360" type="application/x-shockwave-flash" wmode="opaque" data="http://livenews.rtv.net/images/flowplayer-3.2.1.swf"><param name="movie" value="http://livenews.rtv.net/images/flowplayer-3.2.1.swf" /><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="wmode" value="opaque" /><param name="flashvars" value=’config={ "playlist":["http://vmedia.rtv.net/12/2012-07/a52fc1a2d6468a2b8d9a53a5e8093884.mp4", { "url": "http://vmedia.rtv.net/12/2012-07/a52fc1a2d6468a2b8d9a53a5e8093884_large.jpg","autoPlay":false,"autoBuffering":false }] }’ /></object&

CITIŢI ŞI:

  • Pumni împărţiţi în faţa unui club de fiţe din Mamaia de către Mihai Mitoşeru