Câștigătorul celor 6 milioane de euro la Joker, premiu revendicat. Schema secretă cu care a dat lovitura

Câștigătorul celor 6 milioane de euro la Joker, premiu revendicat. Schema secretă cu care a dat lovitura Rezultate Loto. Numerele câștigătoare din 15 februarie. Sursa foto:EVZ

Câștigătorul celor aproape 6 milioane de euro la Joker, şi-a revendicat premiul. Anunțul legat de al doilea cel mai mare premiu din istoria jocului a fost făcut de Loteria Română. Bărbatul care a intrat în posesia banilor este originar din Cluj.

A câștigat un premiu uriaș la Joker

Clujeanul a câștigat al doilea cel mai mare premiu din istoria jocului. Luni, norocosul câștigător a intrat în posesia banilor.

Conform unui comunicat al Loteriei Române, acesta s-a prezentat la sediul central al instituţiei. Câștigătorul șu-a revendicat premiul de categoria I, în valoare de 29.133.971,54 lei, respectiv peste 5,86 milioane de euro.

PNL, lei

Sursa foto: Arhiva EVZ

Joacă aceleași numele de peste un deceniu

Premiul uriaș a fost obţinut la tragerea Joker din data de 14 martie 2024. Conform Loteriei Române, acesta a reprezentat al doilea câştig ca valoare din istoria acestui joc.

Ne puteți urmări și pe Google News

Totodată, pe lângă premiul de categoria I, posesorul biletului norocos a câștigat și două premii de categoria a II-a. Fiecare dintre cele două se ridică la valoarea de 111.943,19 lei, respectiv peste 22.500 de euro.  Norocosul câștigătorul provine din Cluj-Napoca și este inginer de profesie. Acesta a mărturisit că joacă aceleași numere de 10 ani.

Loterie, Joker

Sursa foto: Pixabay

Al doilea cel mai mare premiu din istoria Joker

Biletul norocos a fost completat de clujean cu trei variante la Joker şi o variantă la Noroc Plus. Pentru acesta, câștigătorul a plătit 20,5 lei.

„Ne-a declarat că numerele au semnificație personală și că acest noroc l-a luat prin surprindere și l-a bucurat. A aflat că este marele câștigător a doua zi, când a verificat biletul și va continua să joace ca și până acum atât la Joker, cât și la Loto 6/49”, transmit reprezentanții Loteriei Române.

Totodată, clujeanul a precizat că numerele au semnificație personală. Mai mult, el a avut și un mesaj de încurajare pentru toți românii care obișnuiesc să joace la loto.

„Trebuie jucat responsabil, norocul vine și la o variantă simplă. Doresc succes tuturor jucătorilor!”, a gost mesajul câștigătorului.