Câștigătorul „Bake Off” își schimbă viața. Ce a decis să facă cu premiul de 25.000 €
- Anca Simionescu
- 5 mai 2016, 00:00
Daniel Ioan lucrează în domeniul fi nanciar, iar recunoașterea din concursul de la ProTV i-a dat idei.
După ce a câștigat titlul de „Cel mai bun cofetar amator din România”, la Bake Off, Daniel Ioan este gata să se lanseze în afaceri. Bărbatul se află acum în posesia marelui premiu de 25.000 de euro și i-a găsit o bună întrebuințare. „Primul sentiment a fost de uşurare, pentru că maratonul se încheiase. Am fost foarte fericit pentru victorie, a fost pratic o recunoaştere a muncii şi eforturilor depuse, plus o confirmare a ceea ce învăţasem singur înainte. Este motivaţia cea mai bună pentru mine şi pentru ceea ce vreau să fac mai departe!”, a spus el. Marele premiu îl va ajuta să dezvolte un business, mai ales că bărbatul nu vrea să renunţe la job-ul pe care îl are acum. „Am continuat să activez în domeniul financiar, însă pe partea de consultanță. Acum, prăjiturile reprezintă marea mea pasiune și cu siguranță anii petrecuți în bancă mă vor ajuta să dezvolt un business, care va îmbina utilul cu plăcutul într-un mod frumos”.
Secretul din finală
Întrebat despre secretul său în ceea ce priveşte prăjiturile, un preparat la care deţine cea mai bună reţetă, Daniel a răspuns fără să clipească: „A fost un tort mousse de ciocolată neagră și crème brulee de portocală, blat Genoise. Siropul pentru blat conținea și Cointreau. Tortul a fost glasat în glazură-oglindă de ciocolată şi decorat cu coajă de portocală confiată şi torsade din ciocolată. A ieşit delicios şi mi-a asigurat un loc în cortul Bake Off România”, s-a destăinuit Daniel.