Evenimentul Zilei > Actualitate > INCREDIBIL. Poți câștiga o proprietate de lux în Anglia cumpărând un bilet la tombolă cu doar 10 lire! Cine este vânzătorul
INCREDIBIL. Poți câștiga o proprietate de lux în Anglia cumpărând un bilet la tombolă cu doar 10 lire! Cine este vânzătorul

INCREDIBIL. Poți câștiga o proprietate de lux în Anglia cumpărând un bilet la tombolă cu doar 10 lire! Cine este vânzătorul

Un milionar britanic organizează o competiție pentru una dintre vilele sale de lux, în valoare de 2,3 milioane de lire sterline, vânzând bilete de tombolă în valoare de 10.50 lire sterline.

În afara de proprietatea absolut impresionantă, se „vinde” și un Rolls Royce, o cramă plină cu vinuri, un grădinar și o menajeră.

Este o vilă cu patru dormitoare, înconjurată de 10 acri de grădină, un teren de golf cu trei găuri, un complex de relaxare, cu piscină și sală de gimanstică, precum și un apartament pentru o bunică.

Vânzătorul spune că vrea doar să plece cu câteva obiecte persoanel la care ține – așa că cel care câștigă ciudatul concurs va primi toată mobila, sute de sticle de vin și alte bunuri, scrie The Telegraph.

Oricine va fi fericitul câștigător al proprietății de lângă Tiverton, Devon, va primi, de asemenea, 50.000 de lire sterline cash, un tractor, un ATV și un stoc bizar de 600 de becuri.

Proprietarul este anonim și spune că vrea doar săă vândă vila printr-o competiție, „pentru distractție”. Împreună cu soția sa, omul de afaceri a construit casa la începutul anilor 1990 și va dona 2 lire, pentru fiecare bilet cumpărat, unor fundații precum Crucea Roșie Britanică, Make a Wish sau Ajutor pentru Eroi

„Am petrecut timp minunat în această casă, pe care am proiectat-o și am construit-o singur. Totuși, avem dioi nepoți care trăiesc la patru ore distanță de noi și vrem să ne mutăm mai aproape de ei”.

„Ne-am gândit că vânzarea casei printr-un concurs va fi distractivă și ar însemna că putem strânge bani pentru unele dintre fundațiile de caritate care nouă ne sunt dragi”, a spus el.

„Nu vrem să muncim, să ne batem capul să mutăm totul de acolo. Vrem doar să plecăm cu hainele noastre, obiectele personale și fotografiile de familie”.

Proprietarii speră să vândă 500.000 de bilete până la închiderea tombolei în noiembrie anul viitor, strângând în acest fel 5,25 milioane de lire sterline.

Valoarea estimată a premiului este în jur de 3 milioane de lire, în timp ce 9 competitiori vor primi 10.000 de lire fiecare. Cei care doresc să cumpere un bilet și să participe la tragerea la sorți trebuie să răspundă la o simplă întrebare.

Martyn Burnett, din Whitton și Agenția imobiliară Laing, precum și alți agenți care au văzut proprietatea, o descriu ca pe o „proprietate ioncredibilă chiar în inima Ținutul de Vest din Anglia”.

Jason Suckley, CEO al Fundației Make-A-Wish, a declarat: „Este greu să ne imaginăm un premiu mai spectaculos decât acesta pentru fericitul câștigător”.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: