Evenimentul Zilei > Social > Există CASA care se construieşte în DOAR 6 zile, foarte ieftină şi perfect izolată
Există CASA care se construieşte în DOAR 6 zile, foarte ieftină şi perfect izolată

Există CASA care se construieşte în DOAR 6 zile, foarte ieftină şi perfect izolată

Acest timp de construcţie se numeşte Thermodul System şi garantează până la 90% conservarea energiei prin izolarea termică. Acest sistem este deja tot mai folosit în America, Africa, Germania şi Austria.

Nu este romîn să nu-şi dorească o casă pe pământ, ieftină, practică, modernă şi la cheie. Cea mai rapidă consţructie cu sistemul Thermodu s-a realizat în 3 zile, durata medie de construcţie a unei locuinţe este de 4 luni, timpii relativi de construcţie fiind următorii:

-ridicarea structurii casei de la fundatie (zidurile si planseul pentru o locuinta de 120 m2) durează 7-8 zile cu 6 oameni

-ridicarea acoperisului dureaza 14 -17 zile;

-realizarea finisajelor exterioare durează 14 zile, uscarea straturilor necesitand asteptare.

Pentru cei foarte ambițioși, în doar 1 zi se poate monta întreaga structură pentru o casă de 150 m2, inclusiv planseul şi se poate pregăti faza doi de construcţie, turnarea betonului. faceți economie la costul incalzirii– cheltuieli cu pana la 70% mai mici, locuinta va avea izolatie termica impecabila, iar tehnologia folosită protejeaza sanatatea familiei tale.
Avantajele: faceți economie la costul încălzirii– cheltuieli cu până la 70% mai mici, locuinţa va avea izolaţie termică impecabilă, iar tehnologia folosită protejează sănătatea familiei tale.

”În 4 luni te poţi muta în noua ta locuinţă deoarece panourile mari, dintr-o bucată, se asamblează lateral, susţinând montarea planşeului şi turnarea betonului într-o singură fază, neîntreruptă. Se obţine o structuraă etanţă, fără fisuri, care nu permite pierderi de caldură. Rezistenţa elemenţilor creaţi dintr-o bucată este mai mare decât cea a pereţilor asamblaţi din bucăţi”, precizează constructorul, potrivit Idei Practice.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: